gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
Eh lawowi wolemo da serremo to nam je nachin ziwota al kad se treba brinuti o nekom koga wolemo zanemarimo swoja proserrawanjaSad mi minimalno sere
Volimo se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh lawowi wolemo da serremo to nam je nachin ziwota al kad se treba brinuti o nekom koga wolemo zanemarimo swoja proserrawanjaSad mi minimalno sere
Volimo se

on sere od one 3 planete u DeviciEh lawowi wolemo da serremo to nam je nachin ziwota al kad se treba brinuti o nekom koga wolemo zanemarimo swoja proserrawanja![]()
uran i plutonEh oce i to
Merkur i koje josh?
Eh deshawa seuran i pluton

E wala neka je bar nekom lepoPozdrav, mi danas uživamo
Ovo je za moju dušu, a za muževljevu,paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to ću ipak u drugu kavanu da kačim

Sad će biti i degustacija, da vidimo koliko je neko dobar poslastičar.E wala neka je bar nekom lepo
Ajd zhiweli![]()
![]()
Grozno je, ewo sad sam ushla u fazu ne jedenja i ne ustajanja iz kreweta
Tetka![]()
![]()
![]()

Pozdrav, mi danas uživamo
Ovo je za moju dušu, a za muževljevu,paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to ću ipak u drugu kavanu da kačim

Sad će biti i degustacija, da vidimo koliko je neko dobar poslastičar.
Ali tuzhan
Pojedi nesto lepo Dizi i ustani iz kreveta.
Lep je dan
Kome je rodjendan?
Zdravo sumi
Agi![]()

Hwala![]()
Nemoj da places, tu je kafica![]()

Pojedi nesto lepo Dizi i ustani iz kreveta.
Lep je dan
Kome je rodjendan?
Zdravo sumi
Agi![]()
Mužu.
Rođus mu je sutra, ali pošto radim, dogovorili smo se da proslavimo danas.
Kolač smo našli u jednoj dečijoj knjizi Mali gurman, to je već 5ili6 recept koji mala rokerka pravi.
Kolač je ispao zaista super.

Već odavno.I on je mangup kao Kiflica
Mali roker pravi kolace?
Treba je upoznati
Uzivaj sa muzem i malim rokerom u proslavi i kolacima![]()

I moj brat je celog zivota zeleo samo da bude kuvar pa je dogurao do sefa kuhinje u hotelu sa 4 zvezdice.
Nadam se da ce tako i mali roker
Kada sam bio u tvom kraju poslednji put bio sam u Ekrem modu, sada vec mogu da dodjem turisticki i da upoznam neke forumase uzivo![]()

@agatha

JutroDobro jutro Dizi![]()