gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
Moguche jeMozda je Riba sa Mesecom u Ribama ako je to moguce...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguche jeMozda je Riba sa Mesecom u Ribama ako je to moguce...

Moguche je![]()

Види, ја без те јурњаве скоро да не могу. Најлепше ми је када сам стално окупирана. То ми је и храна и лек за душу.
Што се тиче твоје исхране... једи све осим хлеба, теста и осталих сличних глупости. Значи, могу и чварци и сланина и све, само без брашна. То је мојој буцкастој пријатељици мој тренер држао предавање сат времена. Смршала је доста. А ја већ пет година не једем хлеб. Због гастритиса. Једем све остало и у огромним количинама. Нисам никада гладна и имам 50 кила тренутно.

kako ste?Losh sat dan nedelja mesec godina zhiwotkako ste?

Dizi
Sta je bilo?
Ko te dira![]()
Moj um, owo je neshto najgore shto se desilo mom umu u istoriji srranja iz mog uma

Ono najgore![]()
Ju najilice pupuUselila se sestra i popila poslednje zalihe kafe dok si spavala?

Ju najilice pupu
Ah uwek ima gore![]()
Pupupu
Uzash swe u swemu![]()

Moj um, owo je neshto najgore shto se desilo mom umu u istoriji srranja iz mog uma

Grozno je, ewo sad sam ushla u fazu ne jedenja i ne ustajanja iz krewetaAko imas i kafu i cigare ne vidim sta je toliko strasno.
Smiri se Dizi![]()

Tetka

Najlepše i najbolje tetkino dete u svim galaksijama i univerzumimaGrozno je, ewo sad sam ushla u fazu ne jedenja i ne ustajanja iz kreweta
Tetka![]()
![]()
![]()
i jaGrozno je, ewo sad sam ushla u fazu ne jedenja i ne ustajanja iz kreweta
Tetka![]()
![]()
![]()
Prelepo
Neumrena mera mi je omiljena mera
Imash imash taman za tebe pa neches waljda da ti starost prodje brez dramatichnih pricha
Pricha je tajna![]()

То је све што имаш да ми кажеш?!
Ја увек пропустим добру забаву попут тог пуштања народне музике на Књижевности. А могли смо мало да се провеселимо и одиграмо неко колце.
Види, ја без те јурњаве скоро да не могу. Најлепше ми је када сам стално окупирана. То ми је и храна и лек за душу.
Што се тиче твоје исхране... једи све осим хлеба, теста и осталих сличних глупости. Значи, могу и чварци и сланина и све, само без брашна. То је мојој буцкастој пријатељици мој тренер држао предавање сат времена. Смршала је доста. А ја већ пет година не једем хлеб. Због гастритиса. Једем све остало и у огромним количинама. Нисам никада гладна и имам 50 кила тренутно.
Да те упознам са братом од тетке. Он је чак свирао у треш бенду, био је басиста. То је једина музика коју слуша.
Леле, колико волим ову песму.
Јеси.
Морам следећу песму опет по ко зна који пут:

Najlepše i najbolje tetkino dete u svim galaksijama i univerzumima
i ja
Da mi nije muža.....

Grijota, ja wolem shto sam stara starost je lepaPrijatno nedeljno popodne
Ja necu ikad biti star
Ih 50kg, pa tebe muz nosi u jednoj rucia koliko si visoko?
![]()

Sad mi minimalno sere![]()
![]()
![]()
![]()
Bar je tu barba Zvane![]()