Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima.

Види, ја без те јурњаве скоро да не могу. Најлепше ми је када сам стално окупирана. То ми је и храна и лек за душу.
Што се тиче твоје исхране... једи све осим хлеба, теста и осталих сличних глупости. Значи, могу и чварци и сланина и све, само без брашна. То је мојој буцкастој пријатељици мој тренер држао предавање сат времена. Смршала је доста. А ја већ пет година не једем хлеб. Због гастритиса. Једем све остало и у огромним количинама. Нисам никада гладна и имам 50 кила тренутно.

Ovo nije samo jurnjava, ovo je žestoka turbulencija, dnevno prepešačim 10ak km, i skoro svo vreme mi je u rukama krpa i prskalica, pršćem sve što mogu da stignem.
Sa ovim tempom djeta mi ni ne treba.
Hleba jako malo jedem, krišku dve, crnog hleba, uglavnom, ono što me zeza je da skoro ceo dan ništa ne jedem tek kad dođem kući jedem, posle 17h, i tad me čeka škola, sređivanje stana i još svašta nešto......
Proleće je vreme kad mi se gastritis redovno vraća već ihaj godina unazad i sve ovo koliko god ja bila smirena itekako utiče na mene
bem li ga, davno je utvrđeno da sam hipersenzitivna....................
ipak, hvala ti na savetima, uvek dobro dođe podseteti se šta je dobro za zdravlje.
ono za komplet je više bila šala
Čvarci, njih skoro da i nema, mislim ima ali retko nailazim da su baš ono ekstra,
slaninica, obožavam je i ona je lek za sve............................

tumblr_pit2qeejhP1ulzy17o1_500[1].jpg

Prijatno nedeljno popodne

Prelepo :zaljubljena:
Neumrena mera mi je omiljena mera :aha:

:zcepanje:

Imash imash taman za tebe pa neches waljda da ti starost prodje brez dramatichnih pricha :fdlan:

:zaljubljena:
Pricha je tajna :tajna:

Ja necu ikad biti star :lol:

То је све што имаш да ми кажеш?! :zplez:

Ја увек пропустим добру забаву попут тог пуштања народне музике на Књижевности. А могли смо мало да се провеселимо и одиграмо неко колце. :rotf:

Види, ја без те јурњаве скоро да не могу. Најлепше ми је када сам стално окупирана. То ми је и храна и лек за душу.
Што се тиче твоје исхране... једи све осим хлеба, теста и осталих сличних глупости. Значи, могу и чварци и сланина и све, само без брашна. То је мојој буцкастој пријатељици мој тренер држао предавање сат времена. Смршала је доста. А ја већ пет година не једем хлеб. Због гастритиса. Једем све остало и у огромним количинама. Нисам никада гладна и имам 50 кила тренутно.

Да те упознам са братом од тетке. Он је чак свирао у треш бенду, био је басиста. То је једина музика коју слуша.

Леле, колико волим ову песму. :heart:

Јеси. :rumenka::heart:

Морам следећу песму опет по ко зна који пут:

Ih 50kg, pa tebe muz nosi u jednoj ruci :D a koliko si visoko? :ceka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back