- Poruka
- 93.372
Prawa mera![]()
Kad smo kod prave mere, videh danas nesto za tebe.
Solju za kafu od 640 ml.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prawa mera![]()
Stizhe pricha
Doshlo je i twojih nedelju i tri dana
Wala swashta i nishta.. Zabrinjawajuche dobro sam raspolozhena
PrelepoKad smo kod prave mere, videh danas nesto za tebe.
Solju za kafu od 640 ml.
Treba budes ministar informisanja ili barem savetnik, manje zarazenih bi bilo.
Jel ja sad imam autorska prava na ovu pricu![]()
Gde je prica?
Dizi moze da mi bide savtnica kada dodjem na vlast![]()

Prelepo
Neumrena mera mi je omiljena mera
Imash imash taman za tebe pa neches waljda da ti starost prodje brez dramatichnih pricha
Pricha je tajna![]()

Pozdrav svima.
Htedoh da citiram, LSDija, nisam uspela.
Ću ovako, ondak.
Biće super ako se sve normalizuje za par meseci, sledeća godina ima da bude čupava za sve.
Malo da se opustimo, ipak je ovo kavana, a ni jedna kavana ne može bez pića i muzike

Za swe
Nema
Swe moje priche su zanimljiweNije zanimljiva onda.
Swe moje priche su zanimljiwe
Okej prilichno, sad wech malo crkoh od umora.. Ti?Нису ако нећеш да ми испричаш и нема плетења у њима.
Не убеђуј ме у супротно, тешим се
Како си данас Дизи?

Okej prilichno, sad wech malo crkoh od umora.. Ti?![]()
То је све што имаш да ми кажеш?!
Ја увек пропустим добру забаву попут тог пуштања народне музике на Књижевности. А могли смо мало да се провеселимо и одиграмо неко колце.Ne puštam ja, ali događalo se da puste gosti, čak i Selkhet koja me ovde zeza.
Dakle i ti si perverznjakinja?![]()

Види, ја без те јурњаве скоро да не могу. Најлепше ми је када сам стално окупирана. То ми је и храна и лек за душу.Umorno, jeste da sam navikla da se često vraćam peške kućiu, ali ovo sad.....
rano ustajanje, na brzaka popijena kafa, pešačenje do prvog objekta, minimum 30min, jurnjava da se što pre završi posao, trka do drugog objekta, opet nekih 30ak min., ako imam sreće samo jedan deo, ako ne onda duplo ili troduplo više i posle završenog drugog objekta, opet ako imam sreće mogu kući, ako ne onda na treći objekat i tamo,trenutno najkasnije do 16h i onda brzo hodanje do kuće.......................
ma super sam inače
Jedno znam sigurno zahvaljujući ovim šetnjicama moći ću da obučem onaj moj omiljeni kompletić što sam ga zadnji put nosila kad sam bila mršavija, taman ću ga ovog leta bez muke sigurno moći obići, nema veze ako muž i malecka budu jedine osobe koje će me videti u njemu.
Да те упознам са братом од тетке. Он је чак свирао у треш бенду, био је басиста. То је једина музика коју слуша.
Ne wolem.. Meni je tres najwecha ljubaw jos od pocetka metalnih dana![]()
Леле, колико волим ову песму.Dobar dan.
Brzinski pozdrav za sve

Јеси.
Sam se iskupio![]()

Budjenje u ponoc![]()

Што се тиче твоје исхране... једи све осим хлеба, теста и осталих сличних глупости. Значи, могу и чварци и сланина и све, само без брашна. То је мојој буцкастој пријатељици мој тренер држао предавање сат времена. Смршала је доста. А ја већ пет година не једем хлеб. Због гастритиса. Једем све остало и у огромним количинама. Нисам никада гладна и имам 50 кила тренутно.

Cuj basista, pa to mi omiljeni instrumetТо је све што имаш да ми кажеш?!
Ја увек пропустим добру забаву попут тог пуштања народне музике на Књижевности. А могли смо мало да се провеселимо и одиграмо неко колце.
Види, ја без те јурњаве скоро да не могу. Најлепше ми је када сам стално окупирана. То ми је и храна и лек за душу.
Што се тиче твоје исхране... једи све осим хлеба, теста и осталих сличних глупости. Значи, могу и чварци и сланина и све, само без брашна. То је мојој буцкастој пријатељици мој тренер држао предавање сат времена. Смршала је доста. А ја већ пет година не једем хлеб. Због гастритиса. Једем све остало и у огромним количинама. Нисам никада гладна и имам 50 кила тренутно.
Да те упознам са братом од тетке. Он је чак свирао у треш бенду, био је басиста. То је једина музика коју слуша.
Леле, колико волим ову песму.
Јеси.
Морам следећу песму опет по ко зна који пут:
Jes walaTo vec lici na nasu Dizi
@Karen_Souza
Ostavila si nas same ovde, moramo prvo da vidimo da li si to stvarno ti i da li si se vratila
Dobro jutro svima
Za dame i![]()

Cuj basista, pa to mi omiljeni instrumet
Jes wala![]()
![]()

E ako je muzhichar mora imati neki lep mesec walaPitaj za Mesec![]()

E ako je muzhichar mora imati neki lep mesec wala
Mene kad ne uhode meseci u ribama uhode me ribe tako da kako god okrenesh neptunowci mi zhiwot okupirali![]()