Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad smo kod prave mere, videh danas nesto za tebe.
Solju za kafu od 640 ml.
Prelepo :zaljubljena:
Neumrena mera mi je omiljena mera :aha:
Treba budes ministar informisanja ili barem savetnik, manje zarazenih bi bilo.

Jel ja sad imam autorska prava na ovu pricu:D
:zcepanje:

Imash imash taman za tebe pa neches waljda da ti starost prodje brez dramatichnih pricha :fdlan:
Gde je prica?

Dizi moze da mi bide savtnica kada dodjem na vlast :aha2:
:zaljubljena:
Pricha je tajna :tajna:

То је све што имаш да ми кажеш?! :zplez:

Ne puštam ja, ali događalo se da puste gosti, čak i Selkhet koja me ovde zeza. :lol:

Dakle i ti si perverznjakinja? :mrgreen:
Ја увек пропустим добру забаву попут тог пуштања народне музике на Књижевности. А могли смо мало да се провеселимо и одиграмо неко колце. :rotf:

Umorno, jeste da sam navikla da se često vraćam peške kućiu, ali ovo sad.....
rano ustajanje, na brzaka popijena kafa, pešačenje do prvog objekta, minimum 30min, jurnjava da se što pre završi posao, trka do drugog objekta, opet nekih 30ak min., ako imam sreće samo jedan deo, ako ne onda duplo ili troduplo više i posle završenog drugog objekta, opet ako imam sreće mogu kući, ako ne onda na treći objekat i tamo,trenutno najkasnije do 16h i onda brzo hodanje do kuće.......................
ma super sam inače
Jedno znam sigurno zahvaljujući ovim šetnjicama moći ću da obučem onaj moj omiljeni kompletić što sam ga zadnji put nosila kad sam bila mršavija, taman ću ga ovog leta bez muke sigurno moći obići, nema veze ako muž i malecka budu jedine osobe koje će me videti u njemu.
Види, ја без те јурњаве скоро да не могу. Најлепше ми је када сам стално окупирана. То ми је и храна и лек за душу.
Што се тиче твоје исхране... једи све осим хлеба, теста и осталих сличних глупости. Значи, могу и чварци и сланина и све, само без брашна. То је мојој буцкастој пријатељици мој тренер држао предавање сат времена. Смршала је доста. А ја већ пет година не једем хлеб. Због гастритиса. Једем све остало и у огромним количинама. Нисам никада гладна и имам 50 кила тренутно.

:cmok2:
Ne wolem.. Meni je tres najwecha ljubaw jos od pocetka metalnih dana :zaljubljena:
Да те упознам са братом од тетке. Он је чак свирао у треш бенду, био је басиста. То је једина музика коју слуша.

Dobar dan.
Brzinski pozdrav za sve
Леле, колико волим ову песму. :heart:

Јеси. :rumenka::heart:

Морам следећу песму опет по ко зна који пут:

Што се тиче твоје исхране... једи све осим хлеба, теста и осталих сличних глупости. Значи, могу и чварци и сланина и све, само без брашна. То је мојој буцкастој пријатељици мој тренер држао предавање сат времена. Смршала је доста. А ја већ пет година не једем хлеб. Због гастритиса. Једем све остало и у огромним количинама. Нисам никада гладна и имам 50 кила тренутно.

Ee i moja drugarica je smršala na ovakvoj ishrani i uspešo održava kilažu već godinama.
Ona samo za doručak jede hleb, ali integralni koji sama pravi, i to je sve od ugljenijeh hidrata što unosi.
Ne jede ni povrće koje ima puno skroba, poput krompira.
Desi joj se eventualno ponekad da pojede neki slatkiš, ali to baš kad joj se prijede, tipa kad je u pms-u ili kada joj treba neka psihoemotivna uteha. :lol:

То је све што имаш да ми кажеш?! :zplez:

Ја увек пропустим добру забаву попут тог пуштања народне музике на Књижевности. А могли смо мало да се провеселимо и одиграмо неко колце. :rotf:

Види, ја без те јурњаве скоро да не могу. Најлепше ми је када сам стално окупирана. То ми је и храна и лек за душу.

Да те упознам са братом од тетке. Он је чак свирао у треш бенду, био је басиста. То је једина музика коју слуша.

Леле, колико волим ову песму. :heart:

Јеси. :rumenka::heart:

Морам следећу песму опет по ко зна који пут:

Cuj basista, pa to mi omiljeni instrumet :zaljubljena:
To vec lici na nasu Dizi :cmok:

@Karen_Souza
Ostavila si nas same ovde, moramo prvo da vidimo da li si to stvarno ti i da li si se vratila :aha2:

Dobro jutro svima :pivce:
Za dame i :cmok:
Jes wala :aha: :cmok2:

tumblr_oho4pktWvU1tz6u7go1_1280[1].jpg

Divni ste!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back