luna-luna
Ističe se
- Poruka
- 2.370
Био један на неком такмичењу. Кад се вратио на сав глас се хвали, он а и сва породица, како је освојио друго место. Кад, неко ће да пита:
- А колико је такмичара било?
- Два!
![]()
На следећем ће бити први...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Био један на неком такмичењу. Кад се вратио на сав глас се хвали, он а и сва породица, како је освојио друго место. Кад, неко ће да пита:
- А колико је такмичара било?
- Два!
![]()

На следећем ће бити први...![]()

A pošljednji goni neljude ,junačina!![]()
А ја тек сад укапирао да си ти намигивао како је твој предлог бр. 3, јуначе!Povukao me za jezik...![]()

Vrlo sam iznenadjena tvojim komentarom,iz više razloga.Ali obzirom da ne dolazim redovno,da sam od nedavno član,za te grupe i grupice ne znam,kao ni potrebu obraćanja na pp.Ne nalazim da sam ponizila,niti mi je to namera bila,jer nije u mojoj prirodi,već sam bila iritirana sumnjama u regularnost,i gore već navedene upotrebe reči,a samo sam čitalac,ne i učesnik,te nema razloga za dalju sumnju i prepisku.Zašto su vode pomućene ,da bi izgledale dublje?To vi kojima je moja primedba zasmetala najbolje znate i postavljate se u arbitere.Sa srećom vam bilo!
", i ne bude kaznjen od strane modeatora,iako je to zakonom kaznjivo, zadiranje u licne i gradjanske slobode? Odnosi se na Blogove s kojih su me proterali. Trebalo je i pre, ali ranije je to bilo lepo mesto za druzenje, sad je najcrnji politicki poligon (cast izuzecima koji u tome ne ucestvuju), mada ja ni p od politike tamo nisam postirala, samo sam odgovorila na NAPAD!
Etiološko značenje reči arbitraža vezuje se za latinsku reč per arbiter, što u prevodu znači
izabrani sudija, odnosno reč arbitare, koja znači presuđivanje
u svojstvu izabranog sudije

Море, ти си ми нешто сумњив. Ево и сад: убацио си пост само да би окренуо страницу.Bilja biljira,Nautilus nautilira,a Dragoljub drago ljubi...Pa ti vidi...![]()

Nije poenta moje teme ARBITAR, ali postade, da bi se skrenula paznje sa nekih drugih stvari, ali nebitno i ne zanima me vise, uopste!
Uostalom, i Tab je arbitar kao sto vidimo, i moderatori su, a podforum je u vek onakav kakvim ga oblikuju moderatori. Nekima se dozvoljava sve, nekim ništa, nekima se gleda kroz prste, nekima ne priskace u pomoc ni kad mu (ZA)PRETE!
No, nije to moj problem, kad je postao, ja sam ga resila sama! Kad ne budem mogla , postoje drugi načini!!!

ne znam šta je poenta teme, ali ti si se prvo u'vatila za arbitra/arbitera
pa reko da malo proanaliziramo tu reč[/QUOTE
Korisnica kojoj sam se obratila, javno je ismejala lunu-lunu (ova je bila u banovini i nije mogla da odgovori) zbog jedne pogresne reci, odnosno pogresnog izraza iste reci.
Onda se ista obratila meni sa nekakvim "mucenjem vode" pa sam odreagovala.
Skrenula sam paznju da nije u redu,a onda sam postirala dokaz da je i ona (ta korisnica) u istom postu napravila pravopisnu (gramaticku) gresku, otuda to "vatanje" za ARBITRA
- - - - - - - - - -
Bilja biljira,Nautilus nautilira,a Dragoljub drago ljubi...Pa ti vidi...![]()
Sta znaci biljirati, nikad cula![]()
Slično što i nautilirati...[QUOTE
Sta znaci biljirati, nikad cula![]()

Čuti i sam sam sebi sumnjiv...Mora da sam neki Balkanski špija...Море, ти си ми нешто сумњив. Ево и сад: убацио си пост само да би окренуо страницу.
![]()
Ko se pronađe, pronaš'o se

e, ovo bi bio super naslov za onu moju priču u nastavcima![]()

Pomislio sam da su kucane-psići u pitanju...No nema veze-kao-glasao sam nešto...![]()

Šo ja-nek ovi uzmu ajpode,ajfone sa srpskom tastaturom...Ja s desktopa-tastatura prava-ergonomska pa još srpska...a bre Dragče promeni tastaturu već jednom pa ćeš znati
![]()