Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
S ti neki opastan mačak,aaaa?
- - - - - - - - - -
Da nisam ovde... još bih pomislio...![]()
Ša, da romani i forumske priče pišu živote?
E moj Dragoljube, nisi ti Ljubiša ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S ti neki opastan mačak,aaaa?
- - - - - - - - - -
Da nisam ovde... još bih pomislio...![]()
On je čovek sa margine margina, i vreme za šansu mu je izmaklo i isteklo.
Da nema "kučkara" iz parka, ne bi imao s kim ni da priča. Da nema dobrih ljudi iz okolnih kafića, ne bi imao šta ni da pojede. Da nema dobrih ljudi s Kalenića, išao bi go i bos.
Da ima više ljudi, i on bi odavno sišao sa margina.
Rado nam prepričava svoj život.
Kad je bio dete, pao je i povredio glavu, pa je postao "drugačiji".
Nije glup, samo je ludo (i "drugačijim" neshvatljivo) veseo spram svog života.
Trebalo bi zato popularizovati audio knjige...
Ma,ja to zbog dramaturgije...Ša, da romani i forumske priče pišu živote?
E moj Dragoljube, nisi ti Ljubiša ....

Ma,ja to zbog dramaturgije...![]()
Živi ko lud...Ali,nisam ja on i hvala što me ne smatraš gorim...Cekaj bre, si ti Ljubisa Ristic?
Nego, jel on ziv?

E, ako je ( rezao na Serbedziju). Rezim i ja cim ga vidim i cujem.Živi ko lud...Ali,nisam ja on i hvala što me ne smatraš gorim...
Mada ni on nije zlato...Bio sam prisutan kad je "režao"na Šerbeđiju...Na Steriji ,dakako...
Ybg,bil je z nami,pil je gemišt kod Vujkova...E, ako je ( rezao na Serbedziju). Rezim i ja cim ga vidim i cujem.
Ljubiša ga izvlekel da glumi neku glupu rolu...

)
Zapravo, mislila sam na Srbljanovićkine najfriškije napade ludila.
Rado, ja te volim sa svake strane crte, ali imam i mamu i tatu i dečka i psa i tri saksije na terasi.
Ne mogu baš stalno da mislim na tebe.
![]()
12 - ocena 3
11 - ocena 2
1 - ocena 1
Само ако се изузму неке нелогичности. Дечак у шестом основне размишља о дефиницији Ојлеровог броја, и рачуна напамет 78 на куб?!
Још нешто, треба укинути коментарисање састава док гласање траје, јер са тако утиче на преостале гласаче.

Ти као онај Босанац. Украо нешто тешко, не сећам се шта беше, упртио триста кила на леђа и однео кући. Кад га открили, каже милицији да није он, него дете донело. Како је могло дете да понесе толику тежину, пребацују му, а он им одговара шта зна дете шта је тешко.
A то за стид ти верујем, само те молим да се оградиш.
Ако је пак метафора, онда му слаба метафора: Ојлеров број, чуда ми чуда!

Šta ti tu nije u redu? Iracionalnost?Ти као онај Босанац. Украо нешто тешко, не сећам се шта беше, упртио триста кила на леђа и однео кући. Кад га открили, каже милицији да није он, него дете донело. Како је могло дете да понесе толику тежину, пребацују му, а он им одговара шта зна дете шта је тешко.
A то за стид ти верујем, само те молим да се оградиш.
Ако је пак метафора, онда му слаба метафора: Ојлеров број, чуда ми чуда!

Tri puta više...Trebalo pisati o nefilmovanom
) ili nešto srcedrapateljno kao 

U glasanju 18:6 za žemske! Što se tiče "izlaznosti"Tri puta više...Trebalo pisati o nefilmovanom
doživljaju Sulje...Nešto s Hurem (ako sam pogodio ime...) ili nešto srcedrapateljno kao
Budva na morskoj pjeni od mora...
Evo,obećavam-što god da pobednica zada za temu,ja ću opet po svom-pisaću ljubavnu priču!![]()
Pardon-u ovom slučaju ljubavista-Neoplatonista...Dragoljube, ne glumi seksistu, jer ne znam kako ću posle da objasnim devojkama da si, zapravo, cool.
A i loše glumiš.

Predlog: da se ipak sve price sa konkursa ocenjuju onolikim brojem poena koliko ih ima (ako ih ima 12 onda da se poeni daju od 12 pa do 1), jer nemoguce je odabrati samo 3, a kamoli redosled ovog ogranicenog broja poena.
Too much work. Ja sam glasala jer nas je Shade lepo pozvala (svrativši na temu na kojoj mi svaštočiti obitavamo). Da se glasa za 3 hajde i nekako, ali verujem da bi većini ljudi bilo mrsko da sad glasa kao na Evroviziji.
Dragoljube69, čula sam za tog Hurema (to beše sin šaha Džahana, onog koji je izgradio Tadž Mahal?), ali ne znam kakve veze on ima s nama ženama. Retko sam na ovoj temi tako da nemam pojma ko je autor koje priče (vi starosedeoci se verovatno bez muke prepoznate po stilu pisanja, ali ja zbilja nemam pojma ko je muško, a ko žensko). Neke priče bi mi se jako dopale, a onda bi mi kraj zazvučao patetično ili senzacionalistički, tako da su ostajale bez poena.
Šta ono htedoh reći, a, da, tražili ste da glasamo, i sad se nešto bunite jer vam se ne sviđa raspodela poena, odnosno način na koji smo glasali? Svetu se zbilja ne može ugoditi.
Хвала теби што си свратила и читала, а тек на крају што си гласала, без обзира како и за кога.Too much work. Ja sam glasala jer nas je Shade lepo pozvala (svrativši na temu na kojoj mi svaštočiti obitavamo). Da se glasa za 3 hajde i nekako, ali verujem da bi većini ljudi bilo mrsko da sad glasa kao na Evroviziji.
Dragoljube69, čula sam za tog Hurema (to beše sin šaha Džahana, onog koji je izgradio Tadž Mahal?), ali ne znam kakve veze on ima s nama ženama. Retko sam na ovoj temi tako da nemam pojma ko je autor koje priče (vi starosedeoci se verovatno bez muke prepoznate po stilu pisanja, ali ja zbilja nemam pojma ko je muško, a ko žensko). Neke priče bi mi se jako dopale, a onda bi mi kraj zazvučao patetično ili senzacionalistički, tako da su ostajale bez poena.
Šta ono htedoh reći, a, da, tražili ste da glasamo, i sad se nešto bunite jer vam se ne sviđa raspodela poena, odnosno način na koji smo glasali? Svetu se zbilja ne može ugoditi.
Ma ja se ovde izmotavam i umotavam...To mi zabavno...Šta te briga za komentare-psi laju ,a karavani prolaze...Too much work. Ja sam glasala jer nas je Shade lepo pozvala (svrativši na temu na kojoj mi svaštočiti obitavamo). Da se glasa za 3 hajde i nekako, ali verujem da bi većini ljudi bilo mrsko da sad glasa kao na Evroviziji.

No ni to nema veze jer je tv serija i nije književnost...

Свиђа ми се што си испоштовао имена србских писаца и написао их ћирилицом.Od 10 velikana srpske književnosti ,jedva trećina izučeni književnici...
Иво Андрић, Исидора Секулић, Меша Селимовић, Александар Тишма, Борислав Пекић, Васко Попа, Милорад Павић, Стеван Раичковић, Данило Киш и Милош Црњански...
Da li to govori više o samoj književnosti kao delatnosti ili o kvalitetu studija književnosti? Mišljenja sam da i jedno i drugo,ali i treče:
našoj zaostalosti ne samo u privrednom ,ekonomskom i tehnološkom razvoju,već i u kulturnom razvoju!Još od Miloša se kesa s parama za
kulturu i obrazovanje stiskala kao da je zmija u njoj!