Shade, PRVA si u istoriji Krstarova postavila link ka odbrojavanju do limitiranog datuma glasanja!
BRAVO!
Učinilo mi se zgodnim i korisnim. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shade, PRVA si u istoriji Krstarova postavila link ka odbrojavanju do limitiranog datuma glasanja!
BRAVO!
Učinilo mi se zgodnim i korisnim. 
Da je čovek ižljubi...(Valjda Timi neće pročitati...Shade, PRVA si u istoriji Krstarova postavila link ka odbrojavanju do limitiranog datuma glasanja!
BRAVO!

)Francuz, lekar po obrazovanju, rođen krajem XIX veka. Naravno, pisac...
O svom odnosu prema ženama je rekao:
"Uvek sam voleo da žene budu lepe i lezbejke - vrlo prijatne za posmatranje i da se ni slučajno ne satirem na njihov seksualni zov! Ja sam voajer, oduvek! Voajer, a svakako i malčice ushićeni potrošač, ali krajnje neupadljivo..."
Da je čovek ižljubi...(Valjda Timi neće pročitati...)

pdf je pokrenut i plovi jako fino 

a što bi se Timi budio?
GDE nam je modilica Nora...?pdf je pokrenut i plovi jako fino
![]()

a što bi se Timi bunio?
GDE nam je modilica Nora...?pdf je pokrenut i plovi jako fino
![]()
Opet on?
(šalim se, odavno nije bio)

Da nismo na ovako svetom mestu kao što je pdf Književnost, moj bi ti dever rekao:
"Nemoj da si trčomoč".
Posle se čudiš što niko ne odgovara... Pa, kad da stigne?
Sorry...![]()

Makar se i ponavljali, cilj mi je bio da predstavim neku pikanteriju...Na meko srce redovno računam...
Nego, izgleda da nije problem u težini pitanja. Rekla bih da ljude mnogo i ne zanima ovaj kviz... Ne žele ni da probaju.Makar se i ponavljali, cilj mi je bio da predstavim neku pikanteriju...
Gledam nešto unaokolo i mislim se da patentiram naziv nove pošasti koja je poslednjih dana opasno uzela maha na raznim nivoima.
To je potreba za ličnom promocijom, čija se silina, izgleda, može meriti sa egzistencijalnom.
Simptomi su: glumim ludilo mimo sveta jeftinim pokušajem humora, hoću da se svi svađaju sa svima zbog svega, svaku reč izvlačim iz konteksta i okrećem na raspirivanje sukoba, a u suštini imam posebne potrebe.
Patentirala bih ovo pod imenom Sindrom BS

Na meko srce redovno računam...
Nego, izgleda da nije problem u težini pitanja. Rekla bih da ljude mnogo i ne zanima ovaj kviz... Ne žele ni da probaju.Makar se i ponavljali, cilj mi je bio da predstavim neku pikanteriju...
),

Da li se ja sada nalazim na temi Knjiga je da se čita (vaši prikazi i preporuke), iliti kako se nekada zvala Šta ste poslednje pročitali, šta trenutno čitate
Msm otkud kviz, otkud Prvi prozni konkurs - GLASANJE!. otkud Dragoljub![]()

Da li se ja sada nalazim na temi Knjiga je da se čita (vaši prikazi i preporuke), iliti kako se nekada zvala Šta ste poslednje pročitali, šta trenutno čitate

Da nisam ovde... još bih pomislio...On je čovek sa margine margina, i vreme za šansu mu je izmaklo i isteklo.
Da nema "kučkara" iz parka, ne bi imao s kim ni da priča. Da nema dobrih ljudi iz okolnih kafića, ne bi imao šta ni da pojede. Da nema dobrih ljudi s Kalenića, išao bi go i bos.
Da ima više ljudi, i on bi odavno sišao sa margina.
Rado nam prepričava svoj život.
Kad je bio dete, pao je i povredio glavu, pa je postao "drugačiji".
Nije glup, samo je ludo (i "drugačijim" neshvatljivo) veseo spram svog života.