Nego neka mi neko kaze da li se Adama mladji u trecoj sezoni Galaktike zaista onako ugojio ili je to samo maska ?!?!?!
zaista se ugojio - al su ga poslije natjerali da se malo sredi lol
nego jel se netko vec docepao prvih epizoda ove zadnje sezone?
sto se Simonnsa tice i cijele te price oko Jevreja - ne vidim u cemu je "problem"?
neko protazira Jevreje, neko Kineze, neko Amere...u krajnjoj liniji - Jevreji imaju zanimljivu istoriju koja je vise nego plodno tle za zidanje raznih spekulativnih cardaka
Simonns nije ni muslimanima ni hriscanima "ostao duzan" (Hiperion)
Strvinarska utjeha je ok, solidno je napisana - plot je standardno dobar, generalno - zna on i bolje lol
Pjesma boginje Kali je super, ako nisi jos citao - mojne preskocis
mislim (provjericu pa cu javiti) da sam ja gotovo sve sto je objavio citala (mozda neku pricu nisam) - sve sto radi, radi korektno, ali ima jedan stvarno stupidan roman - cak se ni naslova vise ne sjecam - nesto o vampirima i rumunjskim sirotistima...sjecam se kao u magli, toliko mi je zamagljeno - valjda samu sebe uvjeravam da nije njegovo lol
jel zna netko kako se ta budalastina od romana zove?
sto se tebe tice Lobo - otpisacu ti ove gluposti na racun godina, a i razgovaracu opet s tobom kad konacno stignes u neke koliko toliko "zrele" godine, eto - pisemo se za par godina
do tad te ne vidim...osim u slucaju da spustis loptu, pojedes vonce i javno se izvines (jbte, al sam dobrica)