Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Kavi dosadilo...Ako se ne varam ovo su Alpi. Zamisli kakva je idila tu kad padne sneg...Tisina, sve belo i cisto...Meni bi dosadilo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kavi dosadilo...Ako se ne varam ovo su Alpi. Zamisli kakva je idila tu kad padne sneg...Tisina, sve belo i cisto...Meni bi dosadilo...
hm da...
Eh kad bi mi ovako pocinjao dan...ne bih se zalio.![]()

Aaaaaaa....Sneg...Trust , zavisnik od snega.....Kavi dosadilo...Ako se ne varam ovo su Alpi. Zamisli kakva je idila tu kad padne sneg...Tisina, sve belo i cisto...
I ja obožavam sneg.Aaaaaaa....Sneg...Trust , zavisnik od snega.....
Pa vidiš ovako badry.. najbolji je sex sa babama koje imaju veštačke vilice.. Na tebi je da ukapiraš sve prednosti

Svaki dan mi menjaš nick.Hoćenešto Brauderlinaurdo da te pita.....
Empirijski si se uverio?Pa vidiš ovako badry.. najbolji je sex sa babama koje imaju veštačke vilice.. Na tebi je da ukapiraš sve prednosti![]()
Didaktičko taktilnim empirijskim putem.Empirijski si se uverio?
E odlično, i hvala na savetu.Didaktičko taktilnim empirijskim putem.
I kad ćeš konačno da me usvojiš?sad da sredim jednu tortu
Ugojio bi se od tih silnih torti i kolaca...I kad ćeš konačno da me usvojiš?![]()
Ne loži se, nije torta za mene.I kad ćeš konačno da me usvojiš?![]()

Zvuci interesantno jel dobra?
Meni se svidela, neobična je.Zvuci interesantno jel dobra?
Jel to metodički pristup?I kad ćeš konačno da me usvojiš?![]()

Vidim negdje 2012...Izbindžovala sam seriju, sad da sredim jednu tortu i tako...
A vi, kako 'te?
@tab503 Gospodine ministre.. dobro veče.. moje ime je Đurđija. Htela sam da vas pitam, jeste li vi nadležno lice za ovaj forum?
Šta ovo znači?Vidim negdje 2012...
Ko onaj vic...u neku ruku![]()
Pita ćale sina:
Sine, da li se ti drogiraš?
Pa, u jednu ruku da, a u drugu ne.