Moje ime je Đurđija.
Poznat
- Poruka
- 7.293
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez sargarepe? XD

Neko mora da preuzme odgovornost za njihovo ponašanje.. Pa jeste li vi uopšte primetili da oni gotovo svi ovde idu goli?!!! Pošten čovek može ovde da se kretje samo žmureći!! I posle zašto nam je narod slep kod očiju.. pa eto.. zbog toga jedino.. nema zbog čega drugo!u neku ruku![]()

Našla si kome da se žališ, pa on ide go po celom forumu.Neko mora da preuzme odgovornost za njihovo ponašanje.. Pa jeste li vi uopšte primetili da oni gotovo svi ovde idu goli?!!! Pošten čovek može ovde da se kretje samo žmureći!! I posle zašto nam je narod slep kod očiju.. pa eto.. zbog toga jedino.. nema zbog čega drugo!
Pucaš na visoko. xDDruga stvar.. primetila sam da mene ovde niko ništa ne sluša još od kad sam došla, i zato mi je potrebno unapređenje da postignem veći autoritet i moć. Ali moderatora je očito da ima baš puno, a ja nikako ne trpim gužvu.. ::sigh:: Tako sam smislila da je najbolje da ja budem administrator. Pa da, najbolje je - za sve! Sad samo još da vidimo kako to da realizujemo, i sve ostalo je lako. I da.. ne sviđa mi se ta administratorska crvena kockica ispod imena.. ja želim da moja bude roze..![]()
Barem puca,,,a šta ti sa tom praćkom radiš?Pucaš na visoko. xD
Pa eto zašto ste vi onda ovakvi.. sad mi je sve jasno.. i tu pomoći onda nema! Joj joj.. kuda ide ovaj svet.. pa svi tjete se prehladiti..Našla si kome da se žališ, pa on ide go po celom forumu.![]()
daj link gde su goliNeko mora da preuzme odgovornost za njihovo ponašanje.. Pa jeste li vi uopšte primetili da oni gotovo svi ovde idu goli?!!! Pošten čovek može ovde da se kretje samo žmureći!! I posle zašto nam je narod slep kod očiju.. pa eto.. zbog toga jedino.. nema zbog čega drugo!
Ne brini...Navikli su oni ..Sve je to Sodoma i Gomora...Pa eto zašto ste vi onda ovakvi.. sad mi je sve jasno.. i tu pomoći onda nema! Joj joj.. kuda ide ovaj svet.. pa svi tjete se prehladiti..
Hahaha.. pa izgubljen slučaj popravke foruma..daj link gde su goli
mislim dame
ostalo ne moras![]()

Ne daj se, Miko.. sredićemo mi to već..
nije slagao, skinuo se da se tušira
Pa skoro da nisam.hde si nasla sneg u maju?
opet nisi spavala cele noci![]()

Ne znam jel se ima sta sredjivati...meni su superNe daj se, Miko.. sredićemo mi to već..istina je da još ne znam kako, ali mi ideje stalno dolaze.. jedna će upaliti.. garant..
(pa makar i na par sekundi.. jer i to je veliki uspeh kad su oni u pitanju!)

A jes, jes, zaboravila sam.. izvini..Ne znam jel se ima sta sredjivati...meni su super![]()

Sta si zaboravila?A jes, jes, zaboravila sam.. izvini..![]()
Reci mu da se obuče kad dolazi na forum.nije slagao, skinuo se da se tušira
Nema ti druge osim da nam se pridružiš, prosto rečeno, skidaj se.Pa eto zašto ste vi onda ovakvi.. sad mi je sve jasno.. i tu pomoći onda nema! Joj joj.. kuda ide ovaj svet.. pa svi tjete se prehladiti..