- Poruka
- 131.213
I ne dosadi ti? xDJa i u toku sexa mislim na sex.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ne dosadi ti? xDJa i u toku sexa mislim na sex.
uh, ja modiram na LjiSu, a uopšte ih ne pozdravljam ni na Bixi ni u trenutnim dešavanjima... jel to prekršaj bontona ? )
Ne može , to je hronično kod njega.I ne dosadi ti? xD
Jeste.Sram te bilo.uh, ja modiram na LjiSu, a uopšte ih ne pozdravljam ni na Bixi ni u trenutnim dešavanjima... jel to prekršaj bontona ? )
Čak i ne zalazim nešto...
Strašan prekršaj, bićeš kažnjena.uh, ja modiram na LjiSu, a uopšte ih ne pozdravljam ni na Bixi ni u trenutnim dešavanjima... jel to prekršaj bontona ? )
Čak i ne zalazim nešto...
Mnogo volim miris tamjana...
Jeste li znali da je dobar i za kamen u bubregu?Mnogo volim miris tamjana...
evo idem da postavim ove fotose tamo.... možda nekoga još asociraju na sex )) lolJeste.Sram te bilo.
Ne ova kišurina , od ovoga zemlja već vonja i smrdi ...Nići će mi pečurke u dvorištu...Otrovne , ofkors...Tamjan ima neki opuštajući jak , a prijatan i golicljiv miris...Kao i ruzmarin , pelin , lavanda...Jao bor...Borovina i smola...Predivni mirisi ..
Pa miris sveže pokošene trave , miris suve zemlje koju je tek dotakla letnja kiša....
Konjlegu sve asocira na seks.evo idem da postavim ove fotose tamo.... možda nekoga još asociraju na sex )) lol

A nisi u pravu ...Ja ga ne asociram...Konjlegu sve asocira na seks.![]()
Kako ne?A nisi u pravu ...Ja ga ne asociram...

Što kivi sad?A nisi u pravu ...Ja ga ne asociram...
Čudim se kako ne.Što kivi sad?
Pa ...ne...Ne asociram ga...Kako ne?![]()
Da ga ne ugrizeš?Pa ...ne...Ne asociram ga...
On me se plaši...
Ti kao i ja,kad radim ustajem u 6. Kad ne radim iskljucim alarm i budim se u 6:15.Kad sam nenormalan, budim se pre 6 bez obzira da li moram ili ne.

To ćešmorati sa njim...Da ga ne ugrizeš?![]()
Meni bi dosadilo...Ti kao i ja,kad radim ustajem u 6. Kad ne radim iskljucim alarm i budim se u 6:15.
Eh kad bi mi ovako pocinjao dan...ne bih se zalio.![]()
Hvala, ali ipak ne bih.To ćešmorati sa njim...