yuffieFF7
Početnik
- Poruka
- 25
Studio session 2012 i astal za tortu.xDŠta ovo znači?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Studio session 2012 i astal za tortu.xDŠta ovo znači?
Samo dok opisuješ tako mene neka milina obuzme... ta tišina zime , hladnoća je poseban šarm, neodoljiv.Kavi dosadilo...Ako se ne varam ovo su Alpi. Zamisli kakva je idila tu kad padne sneg...Tisina, sve belo i cisto...
Ja kad sam video sliku osetio sam miris zapaljenog drveta u kaminu ili peci...Samo dok opisuješ tako mene neka milina obuzme... ta tišina zime , hladnoća je poseban šarm, neodoljiv.

zima mene ne asocira na hranu (pa ni na sladoled he)... ali verujem ti, daOk,i sladoleda od vanile sa karamelom,njega vezujem za zimu uvek![]()
I led u kostima...Zima = sneg, led po putu, smrznuti brisači, ko će čisti ovo belo ****, šta još da obučem... Bljak!
hde si nasla sneg u maju?Zima = sneg, led po putu, smrznuti brisači, ko će čisti ovo belo ****, šta još da obučem... Bljak!

Ma vidim i ja, kakav rucak, izgleda su opet prilegliVidim, neki su tako rano ustali da im je vreme za ručak, a ja sam još mlitava od spavanja

Ima zaista neke posebne lepote u hladnoći.Samo dok opisuješ tako mene neka milina obuzme... ta tišina zime , hladnoća je poseban šarm, neodoljiv.
Ima zaista neke posebne lepote u hladnoći.

Jutro, Mika. : )Dobro jutro![]()
Ne razumeš ti to.
Ne razumeš ti to.

Nismo, Moco.jelste goli
Bez sargarepe? XDbiću go uskoro