- Poruka
- 42.738
taman posla ))meni to poredjenje nije jasno .ispada da knjizevnici treba da budu aseksualni i da ne pominju ni s od seksa![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
taman posla ))meni to poredjenje nije jasno .ispada da knjizevnici treba da budu aseksualni i da ne pominju ni s od seksa![]()
Ma književnici su najveći perverznjaci. xDmeni to poredjenje nije jasno .ispada da knjizevnici treba da budu aseksualni i da ne pominju ni s od seksa![]()
Naravno da nas špijunira. Bouže, svašta!Zaista je upitno je li ovo kafana na Književnosti ili na forumu Sex i hrana )
A valjda nas niko ne špijunira...
Kad reče kafa, meni je ovo danima smešno.ja lepo rekla da je KUD- kulturno-umetnicko drustvo, mi i od knjige i od hrane i od sexa pravimo umetnost
a tek od kafe!![]()
tri put URA za Ninumeni to poredjenje nije jasno .ispada da knjizevnici treba da budu aseksualni i da ne pominju ni s od seksa![]()
A vidi moju komsijsku
Sve sme Lunjo...ne slusaj ove...pocinjem da sumnjam nestotri put URA za Ninu
jel sad smem da se skinem?![]()
jbt, kakva neuviđavna komšinica ! ))
Šta, šta, šta sumnjaš?Sve sme Lunjo...ne slusaj ove...pocinjem da sumnjam nesto![]()
e, sad jesam!zar vec nisi![]()
Bau u podrum...Kad vidim ova Vulkan izdanja nije mi dobro, ubedljivo su najgora izdavačka kuća, o omotima knjiga neću ni da govorim, a tek papir kakav je, onaj najgori, reciklirani, pa sitan font, i plus većinom potpuno bezvredna dela objavljuju.
Nije uopšte ko ova moja. Komšinica!jbt, kakva neuviđavna komšinica ! ))
To kod mene redovno takvi nesporazumi.
Šta?Bau u podrum...
Samo govore, ovo li je knjizevnost, ono li je knjizevnost....ma reci cu ti opsirnije na viberŠta, šta, šta sumnjaš?![]()
Bau, bre, taman smo pocele da se skidamo!Kad vidim ova Vulkan izdanja nije mi dobro, ubedljivo su najgora izdavačka kuća, o omotima knjiga neću ni da govorim, a tek papir kakav je, onaj najgori, reciklirani, pa sitan font, i plus većinom potpuno bezvredna dela objavljuju.
i meni! i meni!Samo govore, ovo li je knjizevnost, ono li je knjizevnost....ma reci cunti opsirnije na viber
Uopšte nisam iznenađena. U pola priče o kpmšijskoj kafi i skidanju, ti nam pričaš kakva su Vulkan izdanja, a mi čitamo samo umrlice i etikete na šamponima. Eh! Qq, idem da radim!To kod mene redovno takvi nesporazumi.
Smanjile su se zalihe
Kakvo skidanje, brzo se zakopčavajte do grla!Bau, bre, taman smo pocele da se skidamo!![]()
hrabra si...ja dok ne bude 25 stepeni minimum ne skidam see, sad jesam!![]()