- Poruka
- 398.250
aj sto bi pojeli vec i popili sve zaliheee, Nina, Nina, a zamisli da su veceras i oni bili ovde, pa sve bi nam slatkise pojeli, i zatvorili bi kafanu do sutra uvece![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj sto bi pojeli vec i popili sve zaliheee, Nina, Nina, a zamisli da su veceras i oni bili ovde, pa sve bi nam slatkise pojeli, i zatvorili bi kafanu do sutra uvece![]()
Zato što smo debeli i plačemo zbog toga i brišemo suze krofnom.hrana i sex ne mogu da se mere... naravno sex je važniji !
ne razumem kako neko pored teme sex može da pomisli na hranu![]()
kada nema seksa tu je hranahrana i sex ne mogu da se mere... naravno sex je važniji !
Pa znas kako je...hrana i sex ne mogu da se mere... naravno sex je važniji !
Nikakodolazi, Miko, da ne zatvorimo kafanu bez tebe![]()
NEmoj molim te. Mada kada razmislim bolje i ajvar od rodne ravnopravnosti )Moracemo da menjamo.... Dobre navika ne valja da se gube.
to su razliciti pogledi na svetPa da, skoro svi muškarci gledaju fudbal, samo moj čovek gleda košarku.![]()
Realno, mnoge nedostatke možemo nadomestiti hranom. Evo ja, na primer sad nedostatak pameti što filozofiram ovde umesto da radim.kada nema seksa tu je hrana![]()
A mogu li seks i knjige da se mere?hrana i sex ne mogu da se mere... naravno sex je važniji !
aj sto bi pojeli vec i popili sve zalihe![]()
da bi je ee.u moras i da jedes i imas snagu za je ee.u ( prim.autor Trust)Pa znas kako je...
Oni koji je ee.u oni jedu... Pa ti izvuci zakljucak.
pojedi jedan medenjak i reši problemRealno, mnoge nedostatke možemo nadomestiti hranom. Evo ja, na primer sad nedostatak pameti što filozofiram ovde umesto da radim.![]()
moze..kama sutra i te stvariA mogu li seks i knjige da se mere?![]()
ma, moze, cim se spomene sladoled, eto i semanticke precice do sexxahrana i sex ne mogu da se mere... naravno sex je važniji !
Ja ne mogu više da ih gledam, a kamoli da ih jedem.pojedi jedan medenjak i reši problem
Da je tako ja bih već imala 100 kg )))kada nema seksa tu je hrana![]()
zažmuriJa ne mogu više da ih gledam, a kamoli da ih jedem.![]()
ne mogu )A mogu li seks i knjige da se mere?![]()
A ja verovatno 200kg.Da je tako ja bih već imala 100 kg )))
Hoćeš da kažeš da su knjige bolje? xDne mogu )
jel imas i ti rezervnu planetu?Da je tako ja bih već imala 100 kg )))
ja lepo rekla da je KUD- kulturno-umetnicko drustvo, mi i od knjige i od hrane i od sexa pravimo umetnostZaista je upitno je li ovo kafana na Književnosti ili na forumu Sex i hrana )
A valjda nas niko ne špijunira...
meni to poredjenje nije jasno .ispada da knjizevnici treba da budu aseksualni i da ne pominju ni s od seksaZaista je upitno je li ovo kafana na Književnosti ili na forumu Sex i hrana )
A valjda nas niko ne špijunira...