Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cutim i cekam papire za usvajanje, obecao mi je snegbolje i menopauza nego - 52
I onda usvojite menecutim i cekam papire za usvajanje, obecao mi je sneg![]()
ma, kako smo krenuli, on treba da nabavi rezervni ostrovcic, pa kad mu se svi uselimo, da ima gde da pobegne od nasI onda usvoje mene
Pa ne skidam se na toj temperaturi... Moze da bude stresno,ako me razumeskako li je tek Trustu na -52![]()
cutim i cekam papire za usvajanje, obecao mi je sneg![]()
Dogovoreno.Papiri prosireni.I onda usvojite mene
razumem te, posebno sto se na toploti tela šire a na hladnoci skupljajuPa ne skidam se na toj temperaturi... Moze da bude stresno,ako me razumes
Dogovoreno.Papiri prosireni.
Samo kao dodatak: Nije isto, al povređenost može da odigra istu ulogu kao i ljutnja, da ljude udalji.
Misliš da ljudi koji nas povređuju treba da ostanu u našoj blizini?Samo kao dodatak: Nije isto, al povređenost može da odigra istu ulogu kao i ljutnja, da ljude udalji.
Onako, da sam otspavala još malo bila bi boljeSuper sam, ti?
nekada ostaju. ne znam ni jednu blisku osobu koja me makar jednom nije povredila, ali zavisi od stepena povređenosti koliko će nas to udaljiti i kasnije od toga koliko smo uspešno iskomunicirali to i prevazišli )). posle može biti još lepše. Ali ako je trajni glagol u pitanju, onda nema pomoći..Misliš da ljudi koje nas povređuju treba da ostanu u našoj blizini?
Mislim da nema osobe koju neka bliska osoba nije neki put povredila, kao što i mi sami ponekad povredimo one koje najviše volimo, ali to je donekle normalno, ljudsko ponašanje, naravno ukoliko se ne događa često i ako se kroz razgovor može prevazići.