- Poruka
- 42.738
Ja ću samo da pratim sa strane, ja sam se odrodila od njih, barem sve što je više od običnog sladoleda na štapić))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poznato je da je hrana uteha za dušuAu, par strana samo o poslasticama))
vidim ja, za sve je kriv taj fudbal vecerasZnas onu narodnu-sto je babi milo...
Tako i mi,kad se nista slatko ne radi,bar da se slatko jede.... "D
Veceras?vidim ja, za sve je kriv taj fudbal veceras![]()
Tako da je izgleda hrana omiljenija tema od seksa.Paula videces na LJiSu... Svaka tema koje je pocela,u jednom momentu se obrnula na hranu.A 70% je bilo o ajvaru.
a nije valjda da je tamo ajvar, a ovde serotonin?Paula videces na LJiSu... Svaka tema koje je pocela,u jednom momentu se obrnula na hranu.A 70% je bilo o ajvaru.
Pa već kasnim. Juče nisam ništa, danas imala goste... Ali tu sam, provirim. Još samo 17 i gotovo za danas...Red moja, gde si bas veceras nasla da muckas te medenjake?![]()
to je bilo nekada, evo već pola godine nema hrane... ) i to mi odgovara )Paula videces na LJiSu... Svaka tema koje je pocela,u jednom momentu se obrnula na hranu.A 70% je bilo o ajvaru.
Tako je bilo...Sad i slabije zaazim ali ajvar je bio nezaobilazna, neiscrpna tema...a nije valjda da je tamo ajvar, a ovde serotonin?
![]()
dobar deo forumaških decaka gleda veceras ligu šampionaVeceras?
Fudbal?
Kod mene je jutro i radno vreme.....
A i ne gledam fudbal![]()
Neeeeeee!Paula videces na LJiSu... Svaka tema koje je pocela,u jednom momentu se obrnula na hranu.A 70% je bilo o ajvaru.
Moracemo da menjamo.... Dobre navika ne valja da se gube.to je bilo nekada, evo već pola godine nema hrane... ) i to mi odgovara )
hajde, sad cu da ti pustim ono raspevano u viber, moralno da te podrzim i da dusevno navijam za tebePa već kasnim. Juče nisam ništa, danas imala goste... Ali tu sam, provirim. Još samo 17 i gotovo za danas...
konačno, muškarac koji ne gleda fudbal... !Veceras?
Fudbal?
Kod mene je jutro i radno vreme.....
A i ne gledam fudbal![]()
Ima i onih poput mene koji uopšte ne prate sport.dobar deo forumaških decaka gleda veceras ligu šampiona![]()
Neeeeeee! Na blok ću da te stavim!hajde, sad cu da ti pustim ono raspevano u viber, moralno da te podrzim i da dusevno navijam za tebe![]()
ee, Nina, Nina, a zamisli da su veceras i oni bili ovde, pa sve bi nam slatkise pojeli, i zatvorili bi kafanu do sutra uvecedobar deo forumaških decaka gleda veceras ligu šampiona![]()
Ovo ću da ti zapamtim, da znaš!
Ne gledam ni ja, niti bilo koji drugi sport, bukvalno da sport sutra nestane, ne bih to ni primetio.konačno, muškarac koji ne gleda fudbal... !
Samo jaja na okoNemoj da pojedeš sve što imaš u kući.![]()
hrana i sex ne mogu da se mere... naravno sex je važniji !Tako da je izgleda hrana omiljenija tema od seksa.