- Poruka
- 50.344
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ovo je iznenađenje!Евелин, Моца, Мики, Момоча...шта, сви сте прешли овде?
Трепните два пута ако вас Бадри нечим уцењује.
Ма је лиE ovo je iznenađenje!
Евелин, Моца, Мики, Момоча...шта, сви сте прешли овде?

Kako ne, sto godina nisi bila ovde. : )Ма је ли
Ово је четири пута, дакле ситуација је критична.
Ma jok Hemingvej, nego neki Sorentino, ko ne podnosi nista i nikogaОво је четири пута, дакле ситуација је критична.
Шта је у питању? Четири дана нисте јели и чита вам Хемингвеја на суво?
Jos goreОво је четири пута, дакле ситуација је критична.
Шта је у питању? Четири дана нисте јели и чита вам Хемингвеја на суво?
Ау. Држ се @momoča , палим машину.Jos gore
Cita svoje sastave![]()
Žilav sam,ali ako ne požuriš.....Издржи, легендо!
Питај га је л воли прљаве металике, замајавај га, причаће сатима. Климај главом и прави се да слушаш.Žilav sam,ali ako ne požuriš.....
Pa da mi još krene puštati...Ali opet bolje i to,nego da mi još pritegne ovu moj izum mašinu za nepomeranje,što sam se izlajo kako ide.Pregovaraj sa megafonom kad stigneš,obećavaj mu svašta,reci da nećemo zvati ni miliciju,nije kasno da se pokajeeeeeeeПитај га је л воли прљаве металике, замајавај га, причаће сатима. Климај главом и прави се да слушаш.
Преживљавање 101.

Не треба нам толико, возим брзо.Ili mozda da pitas šta je procitao ovu godinu ...onda krene da nabraja ..potrajace
Или ошти секиру, не дај боже. Прави се мртав док не стигнем. Кренула сам ал задржао ме неки дечко, јбг. Све најбоље!Nema ga,možda se naljutio?
HvalaaaaaИли ошти секиру, не дај боже. Прави се мртав док не стигнем. Кренула сам ал задржао ме неки дечко, јбг. Све најбоље!

De da se naljutim, sve vas volem.Nema ga,možda se naljutio?
trep trepЕвелин, Моца, Мики, Момоча...шта, сви сте прешли овде?
Mjok, Siorana naravno.Шта је у питању? Четири дана нисте јели и чита вам Хемингвеја на суво?
Шта има против тебе? Ниси ваљда слала компромитујући садржај?trep trep