Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Nema veze da li je neko dosao na poziv ili ne...Ne znam, svako ima pravo da misli šta hoće.
Jedino što znam je to da nikada nisam nameštao glasanje, a naravno da je bilo kad su dolazili da glasaju na nečiji poziv, a to je nešto što ne možeš dokazati.
Ja sam pozivao ljude da glasaju na fotografiji pa sam od istih dobijao najmanje ili ni jedan poen
Ili su mene zvali na tvoja takmicenja pa dobili isto tako.A ako cemo iskreno najcesce Nina koja je obicno ven svega i poziva po svim kafanama na takmicenja....
Naravno da ima i ljudi koji glasaju po simpatijama,i uvek ce ih i biti.Pa ni na Evroviziji ne pobedi uvek najbolja pesma.
Nema razloga da se zbog toga prekidaju neke tradicionalne navike ili takmicenja.I najmanje ima razloga da @Little Redhead prestane da pise,kad joj bas dobro ide od ruke.
) ali neke veće, plodotvornije rasprave, kakva priliči forumu i konkursu nije bilo. Ja lično nisam komentarisao do pred kraj konkursa jer sam autor jedne od priča, pa iz tog razloga uvek glasam što kasnije.