- Poruka
- 94.094
Laku noc svima
Moje tudje zene
Moje tudje zene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo ti srce, da ne budeš tako ljut.Prvo po stoti put to nije hejt nego ljutko.. Drugo.. jel ti moras uvek sve da kazes i ispravljas.. a nisi cak ni modulator na temi.. i ako vec govoris zasto ne skrenes paznju na pp jer na ovaj nacin po tvom i ti spamujes.. a sad me pitas i na pogresnoj temi da raspravljamo o nekoj tamo temi a mozemo na pp..
Nema sta da se raspravljamo nekako nisam raspolozen.. imam svoje misljenje i imam mogucnost da stavim emotikon i tu treba stvari da se zavrse. Hvala dovidjenja.
Već sam nečija tuđa žena, jbg sori.Otimam tudje zene na forumu pa mi treba jedna koja radi 1 smenu.
2 i 3 imam pokriveno![]()

Već sam nečija tuđa žena, jbg sori.![]()

Baš.Zar nisi samo docina zena?
Bas me nece sa crvenokosim![]()

Pa ne, ti najbolje napravi harem tuđih žena.Zar nisi samo docina zena?
Bas me nece sa crvenokosim![]()

Kada je 10 poena na raspolaganju onda ne može svih deset jednoj pesmi.@Baudrillard
Хоћете бити љубазни да ми дате линк ка Правилнику Форума,
где могу да прочитам Правилник о гласању на тему Поетски конскурс...
Пошто сте били тако дивни и суптилни у брисању мојих порука са теме,
а без образложења, зашто сте то урадили,
Наравно да не постоји место где бих могла да уложим било коју врсту жалбе/примедбе на рад тј гласање
Ништа ово није ново, пошто се зна да увек гласам за једну (и бројем) 1 песму... како то сад одједном не може.
Хвала унапред.
Линк ка Правилнику форума где могу да прочитам Правилник о гласању на тему Поетски конскурс...Kada je 10 poena na raspolaganju onda ne može svih deset jednoj pesmi.
I to lepo piše na temi.
Ne postoji pravilnik o glasanju, pravila su uvek naznačena na temi, kako se može glasati.Линк ка Правилнику форума где могу да прочитам Правилник о гласању на тему Поетски конскурс...
тамо сигурно то све лепо стоји црно на бело .
Онда је то Ваше правило и нико ме сад убедити не можеNe postoji pravilnik o glasanju, pravila su uvek naznačena na temi, kako se može glasati.
Neću ništa brisati ovde.Онда је то Ваше правило и нико ме сад убедити не може
да гласање није наштеловано,
ево сад слободно избришите и ову поруку, јер,
увек гласам за 1 и словима једну песму.
ретки су изузетци када сам гласала за 2 и словима две
Neću ništa brisati ovde.
Jeste moje pravilo, glasanje nije namešteno, barem ne da ja znam.

Drago mi je da si se nasmejala.
молим вас нема потребе да ме цитиратеDrago mi je da si se nasmejala.
o kakvim namestanjima pricas?Онда је то Ваше правило и нико ме сад убедити не може
да гласање није наштеловано,
pravilnik foruma nema veze sa takmicenjima u okviru forumaЛинк ка Правилнику форума где могу да прочитам Правилник о гласању на тему Поетски конскурс...
тамо сигурно то све лепо стоји црно на бело .
Problem je ako sam ja razumeo sto se pravila menjaju. Ne vidim razlog da se menjaju.pravilnik foruma nema veze sa takmicenjima u okviru foruma
svako takmicenje (a ima ih gomla na raznim forumima) imaju svoja pravila prilagdjena tim forumima koja su jasno navedena na temi takmicenja.
ne viidm sta je probblem u tome?
Хвала Табpravilnik foruma nema veze sa takmicenjima u okviru foruma
svako takmicenje (a ima ih gomla na raznim forumima) imaju svoja pravila prilagdjena tim forumima koja su jasno navedena na temi takmicenja.
ne viidm sta je probblem u tome?
Nemoj i ti sad da zezaš, pravila se ne menjaju često, uvek je bilo kad je 10 poena na raspolaganju da ne može više od 5.Problem je ako sam ja razumeo sto se pravila menjaju. Ne vidim razlog da se menjaju.
i ti se menjasProblem je ako sam ja razumeo sto se pravila menjaju. Ne vidim razlog da se menjaju.
Pa ok onda predji ti u modulatore a Bau nek od sad bude Administratori ti se menjas
ne vidim problem da se pravila menjaju ako se uoce nedostaci ili ako se misli da ce izmenom pravila doci do poboljsanja
sve se menja..nekad smo imali kup evropskih sampiona, pa ligu sampiona a za dve godine cemo imati suprligu sampiona..
zivot ide napred..ne mozemo ostati u mestu da nesto ne bi menjali.

Sad svejedno, malopre si mislio da ne treba da se menjaju, a ponavljam da se ne menjaju često, ispada da se menjaju prilikom svakog konkursa.OK radite kako hocete. Meni je svejedno.