Kafana kod knjiškog moljca VII

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam, svako ima pravo da misli šta hoće.
Jedino što znam je to da nikada nisam nameštao glasanje, a naravno da je bilo kad su dolazili da glasaju na nečiji poziv, a to je nešto što ne možeš dokazati.
Nema veze da li je neko dosao na poziv ili ne...
Ja sam pozivao ljude da glasaju na fotografiji pa sam od istih dobijao najmanje ili ni jedan poen :D
Ili su mene zvali na tvoja takmicenja pa dobili isto tako.A ako cemo iskreno najcesce Nina koja je obicno ven svega i poziva po svim kafanama na takmicenja....
Naravno da ima i ljudi koji glasaju po simpatijama,i uvek ce ih i biti.Pa ni na Evroviziji ne pobedi uvek najbolja pesma.
Nema razloga da se zbog toga prekidaju neke tradicionalne navike ili takmicenja.I najmanje ima razloga da @Little Redhead prestane da pise,kad joj bas dobro ide od ruke.

Nema veze da li je neko dosao na poziv ili ne...
Ja sam pozivao ljude da glasaju na fotografiji pa sam od istih dobijao najmanje ili ni jedan poen :D
Ili su mene zvali na tvoja takmicenja pa dobili isto tako.A ako cemo iskreno najcesce Nina koja je obicno ven svega i poziva po svim kafanama na takmicenja....
Naravno da ima i ljudi koji glasaju po simpatijama,i uvek ce ih i biti.Pa ni na Evroviziji ne pobedi uvek najbolja pesma.
Nema razloga da se zbog toga prekidaju neke tradicionalne navike ili takmicenja.I najmanje ima razloga da @Little Redhead prestane da pise,kad joj bas dobro ide od ruke.
Nisam mislio na to pozivanje, već kad neko kaže idi i glasaj za tu pesmu ili priču, a toga je oduvek bilo, mada je tako nešto gotovo nemoguće dokazati.

Dobro jutro!
Hoću da izjavim za Dnevnik da smo dosta pričali o Konkursu, ovaj gloop čovek možda i nastavi da piše, samo neće učestvovati na takmičenju, ali uvek postoji Blog ili papir ili salveta... Jučerašnji dan je bio kakav jeste i jedva čekam da ode ovaj retrogradni whatever, pa da se ljudi vrate u normalu ako je to uopšte moguće. Ne možemo uticati na to šta će neko da misli i svako ima pravo da misli šta god hoće. Izvinila sam se onima za koje sam mislila da im je to potrebno i sad možemo dalje, a da ipak ne nastavljamo na ovu temu.

Malecka… Ponoć zvecka…
A tvoja bajka i dalje sja.
Malecka… Suza pecka…
Al’ šta bi s gunđalom ko ja?
Ti samo odigraj kul... :heart2:

Balašević ne može da umre, dok postoje njegove pesme, ali ja jučerašnji dan osećam kao lični gubitak i plakala sam više nego kad sam izgubila nekog drugog za kim je po logici trebalo da plačem. Ali "tame postoje da bi prizvale sjaj... tuge postoje da bi prizvale smeh..."

Dobro jutro. Pročitao sam ovo što ste pisali o konkursima i imam neka zapažanja i ideje za vlasnike Krstarice i za svekojima je do nje stalo. Prethodni prozni konkurs uveo je novo pravilo o obaveznom glasanju. To, a možda i sama volja nekoga da se bavi konkursima, da razmišlja, menja, da mu je stalo, dovela je do pomaka u vidu broja priča.
Samo komenrarisanje bilo je bolje u odnosu na nepostojeće komentarisanje prethodnih konkursa (nije teško biti bolji od ničega :) ) ali neke veće, plodotvornije rasprave, kakva priliči forumu i konkursu nije bilo. Ja lično nisam komentarisao do pred kraj konkursa jer sam autor jedne od priča, pa iz tog razloga uvek glasam što kasnije.
Ono što sam primetio je da nakon konkursa ljudi pišu jedni drugima na pp umesto da pišu na samoj temi ili u kafani.
Zato moja ideja je: (ne samo za književnost već za celu Krstaricu) podsticanje (podsećanje) forumaša da je ovo forum,dakle javno mesto i da pp treba koristiti izuzetno. Ovo je mesto gde ljudi dele javno ideje, sećanja, osećanja. PP otudjuje,uostalom ima toliko mesta gde možete pričati na PP, čak i sa forumašima ali forum živi od javnosti.

Malecka… Ponoć zvecka…
A tvoja bajka i dalje sja.
Malecka… Suza pecka…
Al’ šta bi s gunđalom ko ja?
Ti samo odigraj kul... :heart2:

Balašević ne može da umre, dok postoje njegove pesme, ali ja jučerašnji dan osećam kao lični gubitak i plakala sam više nego kad sam izgubila nekog drugog za kim je po logici trebalo da plačem. Ali "tame postoje da bi prizvale sjaj... tuge postoje da bi prizvale smeh..."
Da, sve je prolazno
i mi takođe
ali neke univerzalne vrednosti nisu.
tako će ljudi nadam se uvek da vole, da veruju, da se nadaju
razmenom emocija sa drugima smo živi, i to je lepo što se gaji na ovom forumu. 🥰
(zanemarimo sve slabosti ljudske, njih svi imamo)

Da, sve je prolazno
i mi takođe
ali neke univerzalne vrednosti nisu.
tako će ljudi nadam se uvek da vole, da veruju, da se nadaju
razmenom emocija sa drugima smo živi, i to je lepo što se gaji na ovom forumu. 🥰
(zanemarimo sve slabosti ljudske, njih svi imamo)
Тако је Паула :heart2:

Добар дан, добри људи 🖤

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back