- Poruka
- 401.760
nisam ni sumnjala da nisi vecerao ali rekoh ko znaJesam Nina i to obilato.....i plazma tortu koju sam smandrljao kad sam shvatio da od mladenaca leba nema večeras...
Nije...to mi nešto sudbiuna kaže za Lori![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ni sumnjala da nisi vecerao ali rekoh ko znaJesam Nina i to obilato.....i plazma tortu koju sam smandrljao kad sam shvatio da od mladenaca leba nema večeras...
Nije...to mi nešto sudbiuna kaže za Lori![]()

nemoj sada ko nasi mladji clanovi, da me cerecis Zubima i tako toJesam Nina i to obilato.....i plazma tortu koju sam smandrljao kad sam shvatio da od mladenaca leba nema večeras...
Nije...to mi nešto sudbina kaže za Lori![]()
?nemoj sada ko nasi mladji clanovi, da me cerecis Zubima i tako toNe volem toliku agresiju
![]()
Sad se izvlacis....Mislio sam na nas muškarce.
A sta je zena starija od matorog konja? I tebe udario vrbopuc, da ne kažem vrboprc, što bi rekla Lori.ne znam sta mi je veceras sa ovom srceparajucom muzikom
Jel si me to upravo nazvao matorom kobilom???

Ne znam.Sad se izvlacis....A sta je zena starija od matorog konja?
![]()
Pa pricali smo o pesmi Zubi...a ti o sudini...i tako to...
Jeste mi indigo bila draga ali nećemo preterivatinisam ni sumnjala da nisi vecerao ali rekoh ko zna![]()

Njima sada lepo....Ne pojavljuju se celi dan..uzivajuJeste mi indigo bila draga ali nećemo preterivati
A i srećan sam što se konjislav smirio...ono verujem u ljubav 100%![]()
Znam,razumem ja to ...al jbm-u na'rani goste prvoNjima sada lepo....Ne pojavljuju se celi dan..uzivaju![]()

Jeste Pahuljo??? Kako mozemo da te usrecimo veceras?![]()
za laku noc? 
Moze jedanza laku noc?
![]()
El će i mene neko da usreći?Jeste Pahuljo??? Kako mozemo da te usrecimo veceras?![]()
Jel sam ja tu dezurna zlatna ribica svako vece?El će i mene neko da usreći?![]()
Odavno nisam šibnuo Siorana, pa ako je neko raspoložen.Jel sam ja tu dezurna zlatna ribica svako vece?
Ajde...spikaj nam tu zelju! Mozda moze neko drugi da ti je ispuni![]()

Uvek stavi taj pred Novu godinu.Nina promenila avatar?