- Poruka
- 71.161
Hmmm Sioran je...kako bi se reklo...nije dovoljno ostar da bi sibao bilo staOdavno nisam šibnuo Siorana, pa ako je neko raspoložen.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm Sioran je...kako bi se reklo...nije dovoljno ostar da bi sibao bilo staOdavno nisam šibnuo Siorana, pa ako je neko raspoložen.
![]()
Nemaš pojma, to je zato što ti još nisam šibnuo.Hmmm Sioran je...kako bi se reklo...nije dovoljno ostar da bi sibao bilo sta![]()
a ni necesNemaš pojma, to je zato što ti još nisam šibnuo.![]()

A nije...nesto kao dok more..tananan (nesto)ja te ljubim (valjda)
![]()
Ko zna, Lori, ko zna.a ni neces![]()

Nije, probacu ja..nesto ide dok more ljubi ja te sanjam...pa neka carolija..valjda
A kako stojiš sa drugim prodiranjem?Gazda ne sme da mobinguje goste, meni to tako vrhovni vodja rekao....Ja mu rekla meni gazda preti i tako to...rekao je da ce te licno regulisati ako S od Siorana prodre u moj pp![]()
No Puedo Mas sin TiNije, probacu ja..nesto ide dok more ljubi ja te sanjam...pa neka carolija..valjda![]()

Vala Fortresu.... veceras si moja carobna lampa...samo sto i bez trljanja ispunjavas zelje...divotaNo Puedo Mas sin Ti![]()
Ne znam...Niko nije vrsio tu agresiju na meneA kako stojiš sa drugim prodiranjem?![]()
Vala Fortresu.... veceras si moja carobna lampa...samo sto i bez trljanja ispunjavas zelje...divota
Ta je ta

Ahhahahahha, umreću.Ne znam...Niko nije vrsio tu agresiju na mene![]()

Nemoj tako mlad!Ahhahahahha, umreću.![]()
Ne pomaže nikakva zaštita protiv modulatora.Nemoj tako mlad!
ja imam fetis trnove ruzicice...ono...grmlje, sta ono jos...nisu kandze ni konoplje...trnovi, zidovi, bljujem vatru...
dobra mi zastita![]()
eh eh eh...jel se dobro drzim vec godinu dana, a?Ne pomaže nikakva zaštita protiv modulatora.![]()
I više nego dobro, moram priznati.eh eh eh...jel se dobro drzim vec godinu dana, a?![]()
Jel to znaci da Bau i ja nikada necemo videti tvog dzina u akciji?Predobar sam za svoje dobro![]()

Bau...moj džin...wtf?Jel to znaci da Bau i ja nikada necemo videti tvog dzina u akciji?![]()

Nešto nemam želju da gledam njegovog džina.Jel to znaci da Bau i ja nikada necemo videti tvog dzina u akciji?![]()
Pa ispunjavas zelje i bez dzina...al zaboravi, glupostBau...moj džin...wtf?![]()
Nego hoces podeliti sa nama kome si poslednji put Siorana?Nešto nemam želju da gledam njegovog džina.![]()