Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.922
људи леп вам останак 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam rodjen na kraju 80-ih, 1989.
E deco draga )))starija sam za godinu
![]()

Ja sam bogami rascvetali odavno.Ja ne znam sto sam vas dozivljavala kao pupoljke muskaraca...niste tako strasno puno mladji od mene![]()
![]()
Ne preteruj!Ja sam bogami rascvetali odavno.
Da ne kazem precvetao...

Jesi li se snadbela nečimJa ne znam sto sam vas dozivljavala kao pupoljke muskaraca...niste tako strasno puno mladji od mene![]()
![]()
?NisamJesi li se snadbela nečim?
U kolima se stalno vrti neka pesma od njih...i ono pokusavam da je zapamtim pa da je nadjem...i tako vec par puta ja dosla kuci i zaboravila kako ide
Nisam te hakovao...bez brigeNisamimam neki liker od pistaca i limuncelo ali mi se ne pije veceras slatko...A uplasio si me ponovo tim Zubima
Taman mi to otvoreno u tab-u![]()

De mladi, sve matori konji.Ja ne znam sto sam vas dozivljavala kao pupoljke muskaraca...niste tako strasno puno mladji od mene![]()
![]()
mora da nije veceraoNisamimam neki liker od pistaca i limuncelo ali mi se ne pije veceras slatko...A uplasio si me ponovo tim Zubima
Taman mi to otvoreno u tab-u![]()
U kolima se stalno vrti neka pesma od njih...i ono pokusavam da je zapamtim pa da je nadjem...i tako vec par puta ja dosla kuci i zaboravila kako ide![]()
Da ja pogasim sto nije za javnostNisam te hakovao...bez brige![]()

Jel si me to upravo nazvao matorom kobilom???De mladi, sve matori konji.
mora da nije vecerao

A nije...nesto kao dok more..tananan (nesto
Mislio sam na nas muškarce.Jel si me to upravo nazvao matorom kobilom???