- Poruka
- 71.161
e jbga...ja nemam slovensku dusu, a ni krv
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam sta je lepse....video ili muzika
Hm. Kakva ti dusa?e jbga...ja nemam slovensku dusu, a ni krv
Dusa se ne pita, ona se oseca...ili neHm. Kakva ti dusa?
Pa nisu bre carape.Dusa se ne pita, ona se oseca...ili ne![]()
Apsolutno se slazem, ali realno da bi dosao do poljupca zagrljaja i sve sto sledi trebalo bi da postoji komunikacija ... neverujem da kad zelis da je ljubis podizez obrveIma nesto univaerzalnije od jezika !?
To je pogled zagrljaj , poljubac , oci .....
To su univerzalne stvari

Nikako. Podize pogled.Apsolutno se slazem, ali realno da bi dosao do poljupca zagrljaja i sve sto sledi trebalo bi da postoji komunikacija ... neverujem da kad zelis da je ljubis podizez obrve![]()
Sram te bilo, mator konjE samo vas citam.. ponekad covek treba da zazmuri i ozeni se da bi ujutru dobio kaficu i qrtz u njoj![]()
Pa sad....Apsolutno se slazem, ali realno da bi dosao do poljupca zagrljaja i sve sto sledi trebalo bi da postoji komunikacija ... neverujem da kad zelis da je ljubis podizez obrve![]()

Ni mi ..konjska rabota![]()
Meni su nase domace, sa ovih prostora mislim na ex yu, nesto najlepse. Masta jedno ali realna lepota mi je ovde...oko nas
Naravno ti nikada ništa ne znaš.![]()

Pa sad....
Ja na Tai znam samo savadikrap i kopkunkrap one na engleskom uglavnom samo "helo handsom maaaan" i "Ju tejk ker of mi tunajt?" i uvek se lepo složimo i izljubimo i izgrlimo do jutra....
jedino malo problem što ne znaš kako da je izbaciš posle iz sobe ali ljubav sve prepreke nadvlada na kraju ...pa i jezičke![]()
lepe i kosookeKakve to zene ti upoznajes na Tajlandu?
Pitam za druga.lepe i kosooke
Jeli hendsom kako se krecu cene tamo?![]()

Haha hahaha lep marketingPa sad....
Ja na Tai znam samo savadikrap i kopkunkrap one na engleskom uglavnom samo "helo handsom maaaan" i "Ju tejk ker of mi tunajt?" i uvek se lepo složimo i izljubimo i izgrlimo do jutra....
jedino malo problem što ne znaš kako da je izbaciš posle iz sobe ali ljubav sve prepreke nadvlada na kraju ...pa i jezičke![]()
Konjska rabotaSram te bilo, spremamo ti svadbu a ti bi vec da varas bracnog druga![]()
Pad thai oko 60 THBJeli hendsom kako se krecu cene tamo?![]()