Kafana kod knjiškog moljca VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemam sreće sa muškarcima istina....:mrgreen:
Držim se zato žena isključivo :lol:
Kazees predrasude a si naveo da su toliko dobre za " ljubav" da ih ne mozes ujutru iz kuce isterati.

Ne drzi to vodi , ne ide jedno sa drugim.
ILi mozda tvoje misljenje od pojim "ljubav" je ipak diskutabilno.
Daleko od toga da ne podrzavam taj oblik prisnosti ali ja sam jako patrijahalna i ne odstupan od ta nacela .

Ne...ali rado ću. Volim tu zemlju i sve oko nje.
Vijetnam takođe ali valjda još nije dovoljno "intrigantan" pa ljudi slabije kapiraju kakav je to biser i ne pišu mnogo sem o usranom ratu kao temi.

Hvala za tip.
Istina. Iako sam samo proputovala kroz njega i priroda je prelepa, ljudi divni, prvo cega se setim na pomen Vijetnama je Agent Orange :confused:
Previse sam tih dokumentaraca pogledala pa mi to bas ovako ostalo.

Kazees predrasude a si naveo da su toliko dobre za " ljubav" da ih ne mozes ujutru iz kuce isterati.

Ne drzi to vodi , ne ide jedno sa drugim.
ILi mozda tvoje misljenje od pojim "ljubav" je ipak diskutabilno.
Daleko od toga da ne podrzavam taj oblik prisnosti ali ja sam jako patrijahalna i ne odstupan od ta nacela .
Ili se možda šalim malo u ovaj turoban dan..ali dobro sad...:aha:

Idem da pravim gulaš u vinu za svadbu :lol:

Istina. Iako sam samo proputovala kroz njega i priroda je prelepa, ljudi divni, prvo cega se setim na pomen Vijetnama je Agent Orange :confused:
Previse sam tih dokumentaraca pogledala pa mi to bas ovako ostalo.
Ne znam zašto su me toliko dojmili ti ljudi naročito u centralnom Vijetnamu, ali taj nivo iskrene gostoljubivosti i neke simpatične banalnosti nisam nigde doživeo. A zemlja je predivna pride. Hrana je možda i najbolja na svetu ako se ja pitam. Tamo se vraćam ponovo ne sumnjam uopšte.

Ne znam zašto su me toliko dojmili ti ljudi naročito u centralnom Vijetnamu, ali taj nivo iskrene gostoljubivosti i neke simpatične banalnosti nisam nigde doživeo. A zemlja je predivna pride. Hrana je možda i najbolja na svetu ako se ja pitam. Tamo se vraćam ponovo ne sumnjam uopšte.
Skromni ljudi, neiskvareni, prirodni. Slicni su i na Filipinima ali ne u urbanim sredinama.
Prosto duse od ljudi.

1608991084162.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back