Kafana kod knjiškog moljca VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Apsolutno se slazem, ali realno da bi dosao do poljupca zagrljaja i sve sto sledi trebalo bi da postoji komunikacija ... neverujem da kad zelis da je ljubis podizez obrve :zper::per:
Pa sad....
Ja na Tai znam samo savadikrap i kopkunkrap one na engleskom uglavnom samo "helo handsom maaaan" i "Ju tejk ker of mi tunajt?" i uvek se lepo složimo i izljubimo i izgrlimo do jutra....

jedino malo problem što ne znaš kako da je izbaciš posle iz sobe ali ljubav sve prepreke nadvlada na kraju ...pa i jezičke :lol:

Imas neke veze sa Ukrajinom? :flert:

Ni mi ..konjska rabota😂

Valjda ce se javiti mlada ili mladozenja :ceka:

Meni su nase domace, sa ovih prostora mislim na ex yu, nesto najlepse. Masta jedno ali realna lepota mi je ovde...oko nas

Tako sam i ja ramisljao dok nisam dosao ovde.

Naravno ti nikada ništa ne znaš. :D

Bezi tamo manijace jedan.

e jbga...ja nemam slovensku dusu, a ni krv

Mozda Vampirica moze da ti pomogne sa ovim drugim... ako nisi gadljiva :mrgreen:

Pa sad....
Ja na Tai znam samo savadikrap i kopkunkrap one na engleskom uglavnom samo "helo handsom maaaan" i "Ju tejk ker of mi tunajt?" i uvek se lepo složimo i izljubimo i izgrlimo do jutra....

jedino malo problem što ne znaš kako da je izbaciš posle iz sobe ali ljubav sve prepreke nadvlada na kraju ...pa i jezičke :lol:

Kakve to zene ti upoznajes na Tajlandu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back