- Poruka
- 84.003
Jupol gold moze da se pere sundjerom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Голд ако имаш,још боље седеф белиjupol obican ili jupol gold?
Стави слушалица и пусти оно твоје ср..Mučim se, eto šta delam, tačnije muče me ovom užasnom muzikom!
Ja ne bi imao živaca na tvom mestu.. otišao bi im tamo i rekao da si skoro izašao iz zatvora i da ti treba malo mira na narokaš crtu koke i napuniš štoljpi.Mučim se, eto šta delam, tačnije muče me ovom užasnom muzikom!
A jel neki toner da stavim il jok..Голд ако имаш,још боље седеф бели
Upravo sam to i uradio, inače ne može da se izdrži!Стави слушалица и пусти оно твоје ср..
Музикооо
Рекла сам БЕЛИ!! шта није јасно?A jel neki toner da stavim il jok..
Na zlo me navodiš, da me neko prebije!Ja ne bi imao živaca na tvom mestu.. otišao bi im tamo i rekao da si skoro izašao iz zatvora i da ti treba malo mira na narokaš crtu koke i napuniš štoljpi.
Неподношљива ми је помисао шта ти је сад у ушима, жива нисам како ћеш да се понашаш..Upravo sam to i uradio, inače ne može da se izdrži!
Ne ne to tek posle kad umočim čupavu četku..Рекла сам БЕЛИ!! шта није јасно?
Знам!
Саботираш љубав, м?
Nemam pojma. Probaj s bonkasima.ja pokušavam da se volim fraktalno.. al.. sve završi na entropičnoj disperziji..

Bolje i neko da te prebije nego da slušaš tu odvratnu muziku..Na zlo me navodiš, da me neko prebije!![]()
Tko te ljuti, Badrice?Mučim se, eto šta delam, tačnije muče me ovom užasnom muzikom!
Da znaš da si u pravu.Bolje i neko da te prebije nego da slušaš tu odvratnu muziku..
Ma iz obližnjeg kafića se čuje neka odvratna muzika.Tko te ljuti, Badrice?
Ovo trenutno slušam:Неподношљива ми је помисао шта ти је сад у ушима, жива нисам како ћеш да се понашаш..
Ај видећемо
Jao bože to je pakao... kada te terorišu muzikom iz kafića.Ma iz obližnjeg kafića se čuje neka odvratna muzika.

Pusti ti njima metalicu.Ma iz obližnjeg kafića se čuje neka odvratna muzika.

Ožeži i njima.Ovo trenutno slušam:

Čuje se i kad zatvorim prozor.Jao bože to je pakao... kada te terorišu muzikom iz kafića.
Moje saučešće.![]()
Oces da ti ja posaljem, posle nista neces slusatiČuje se i kad zatvorim prozor.
Dulux, nema bolje.jupol obican ili jupol gold?