- Poruka
- 131.264
Ne znam šta je ono malopre bilo, kačio sam ovde, mada slabo se čuje.Pusti ti njima metalicu.
I kaj je odvratna muzika osim cajki i Jelene Rozge?
Trenutno idu neke četničke pesme, ako se ne varam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam šta je ono malopre bilo, kačio sam ovde, mada slabo se čuje.Pusti ti njima metalicu.
I kaj je odvratna muzika osim cajki i Jelene Rozge?
Šta je ovo?Da ti razblazim
Jel će sigurno da se neka zaljubi u mene? Ja ću da premažem dva puta.Dulux, nema bolje.
Šta da mi pošalješ?Oces da ti ja posaljem, posle nista neces slusati
aupeečkuNe znam šta je ono malopre bilo, kačio sam ovde, mada slabo se čuje.
AhahhahahahhaaaА сад се сетих, ја данас упалим ТВ да нађем неки радио или музички канал, а оно сателитски програми, споро пребацује и убодем неки радио.. Кад је грунуло ово ко код Бадрија.. Даљински не реагује, ја ишчупам кабал из струје.
Šta je ovo?
Na vreme si to uradila.. ja sam isto tako jednom posle su dolazili i terali me da se okrecem na sve cetri strane sveta da pljujem i govorim odricem se djavola.А сад се сетих, ја данас упалим ТВ да нађем неки радио или музички канал, а оно сателитски програми, споро пребацује и убодем неки радио.. Кад је грунуло ово ко код Бадрија.. Даљински не реагује, ја ишчупам кабал из струје.
Cim mi ne verujes onda nistaŠta da mi pošalješ?
Ma pusti njega okreni se ovamo evo ja ti ne verujem.Cim mi ne verujes onda nista
Ja ti verujem.
Ala ćeš ti sada da proširiš svoj repertoar... na svadbama ima sve pesme da znaš, ima da budeš glavni.Ne znam šta je ono malopre bilo, kačio sam ovde, mada slabo se čuje.

Verujem!Cim mi ne verujes onda nista
Necu tebi da ostetim sluhJa ti verujem.

Kakve sad svadbe.. Slekhy izgleda hoce da se uda...Ala ćeš ti sada da proširiš svoj repertoar... na svadbama ima sve pesme da znaš, ima da budeš glavni.
Ma jao još kada ti malo uđu u glavi pa krene džubox u mozgu.![]()
Samo ti zezaj, al' ovo je ozbiljna situacija!Ala ćeš ti sada da proširiš svoj repertoar... na svadbama ima sve pesme da znaš, ima da budeš glavni.
Ma jao još kada ti malo uđu u glavi pa krene džubox u mozgu.![]()
А види, навикле комшије да слушам добру музику, свашта бре да помисле..Na vreme si to uradila.. ja sam isto tako jednom posle su dolazili i terali me da se okrecem na sve cetri strane sveta da pljujem i govorim odricem se djavola.
Pa vreme mi je.Kakve sad svadbe.. Slekhy izgleda hoce da se uda...

Ja nista ne cujem

Da pomisle da si postala prljava metalka!А види, навикле комшије да слушам добру музику, свашта бре да помисле..
Није ми само за мене.

I ti me na zlo navodiš!Ja nista ne cujem
Jel bi mogao da pridjes blize muzici, da je lepo usnimis?
![]()