Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Evo vam drustvo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima ))Pozdrav, Paula.
Ma rekli su da cekaju da dodju drugi, zato sam reklaJa prema Badriju gajim neki zaštitnički instinkt )) koji me često tera da budem na njegovoj strani tako da nisam objektivna )mada ne znam o čemu se radi... )) i da li vam treći treba za arbitražu hehe
Ja sam dosla zadnja, gde ces preko redaУх,, добро је..
Већ сам почела да се осећам ко крдо слонова...
Где год уђем сви се разбеже!
Sve u redu, ne treba arbitraža, hahaJa prema Badriju gajim neki zaštitnički instinkt )) koji me često tera da budem na njegovoj strani tako da nisam objektivna )mada ne znam o čemu se radi... )) i da li vam treći treba za arbitražu hehe
Где?Ja sam dosla zadnja, gde ces preko reda
Da beze od tebe

Волите се децо.Ja imam zadnje namere. Volim pozadine.
Mene niko ne voli..Волите се децо.

Чудо?Mene niko ne voli..![]()
Voli onda sam sebe.Mene niko ne voli..![]()

Dragi zabavniče. Imam jednan problem a ne znam kako da ga rešim. Molim te pomozi mi. Naime.. postoje žene koje me vole al u stvari me ne vole kao i žene koje me ne vole a u stvari me vole. I kad sve saberem mene niko ne voli. Šta da radim?
Gde baš tu najtežu..Voli onda sam sebe.![]()
ja pokušavam da se volim fraktalno.. al.. sve završi na entropičnoj disperziji..Ćao deco. Kaj delate?
Ах, па.. покушај да ставиш облогу од мајонеза у који додаш три кашике јупола белог и све то на крпу и вежи око чела.Dragi zabavniče. Imam jednan problem a ne znam kako da ga rešim. Molim te pomozi mi. Naime.. postoje žene koje me vole al u stvari me ne vole kao i žene koje me ne vole a u stvari me vole. I kad sve saberem mene niko ne voli. Šta da radim?
jupol obican ili jupol gold?Ах, па.. покушај да ставиш облогу од мајонеза у који додаш три кашике јупола белог и све то на крпу и вежи око чела.