Kafić Кафана код два бела голуба

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1729151294930.gif

Lep dan, gotova šetnja, sad će kafa a čeka vruć burek. Četvrt, a ne onaj @Stojkov Menidjer od 146,32 g. :mrgreen:
Verovatno si uzo iz svežu tepsiju pošto neš ono poslednje parče iz one prve na vrhu
Oće to kase dodje...
Dešava se...
Nop-stop...
Da te ne zajebu u Beograd...
Prijatno sa blok burekom

mi smo uvek bili uvidjajni prema majstoru pa 146 - 146, pa te sutra majstor i časti

Jel @Djemo jel kodvas tamo na parčad na mjeru? (sa sira sa mesa sa zelja nebJitno)
Ја те зовем у другу кафану да се пофајтамо са осталим и направимо лом на овај супермјесец. :hahaha:
Чувај ми леђа, Рифер иде напред ја ћу иза њега јер гдје њему да окренем леђа...

Verovatno si uzo iz svežu tepsiju pošto neš ono poslednje parče iz one prve na vrhu
Oće to kase dodje...
Dešava se...
Nop-stop...
Da te ne zajebu u Beograd...
Prijatno sa blok burekom

mi smo uvek bili uvidjajni prema majstoru pa 146 - 146, pa te sutra majstor i časti
Naš majstor ima 100 godina, isto kao i vlasnik pekare. Došli su oni u Bg mnogo pre tvog dede sa Karpata. A pitali hoću li vruć burek iz peći ili onaj iz prethodne ture. Nema ovde tih vaših podvala sa gramima i bajatom robom. :mrgreen:

Ја те зовем у другу кафану да се пофајтамо са осталим и направимо лом на овај супермјесец. :hahaha:
Чувај ми леђа, Рифер иде напред ја ћу иза њега јер гдје њему да окренем леђа...
Ja hteo da slikam, ups, da fotografišem, izvini rifi, super Mesec, ali as luck would have it, biće oblačna noć.
Inače me podseti kad je Đura objašnjavao kako su tražili novog pevača za Dugme, pa našli Islamovića:
Meeeseeec...ne valja.
Meseeec...ne valja.
MJESEEEEEECCC!!! evo ga!:hahaha:

Back