Nikac od Rovina
Veoma poznat
- Poruka
- 10.184
E al na slicy nie ono sto svi mislyte...'naate 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gdje si ti. Nema te nešto.E al na slicy nie ono sto svi mislyte...'naate![]()
Bogam' nema đe me nema...a ovde..tja, pomalo.Kad se nakanem.Gdje si ti. Nema te nešto.
sta mislimo?E al na slicy nie ono sto svi mislyte...'naate![]()
@andjelijaa u zadnje vreme prva tu. 
Verovatno si uzo iz svežu tepsiju pošto neš ono poslednje parče iz one prve na vrhuLep dan, gotova šetnja, sad će kafa a čeka vruć burek. Četvrt, a ne onaj @Stojkov Menidjer od 146,32 g.![]()
Što ovoliko malo za kahvu?Dobro jutro@andjelijaa u zadnje vreme prva tu.
Hajmo @Opsenar @Reefer @Emihs @Nina buđenje. Kafa gotova.
Ја те зовем у другу кафану да се пофајтамо са осталим и направимо лом на овај супермјесец.Jel @Djemo jel kodvas tamo na parčad na mjeru? (sa sira sa mesa sa zelja nebJitno)

Naš majstor ima 100 godina, isto kao i vlasnik pekare. Došli su oni u Bg mnogo pre tvog dede sa Karpata. A pitali hoću li vruć burek iz peći ili onaj iz prethodne ture. Nema ovde tih vaših podvala sa gramima i bajatom robom.Verovatno si uzo iz svežu tepsiju pošto neš ono poslednje parče iz one prve na vrhu
Oće to kase dodje...
Dešava se...
Nop-stop...
Da te ne zajebu u Beograd...
Prijatno sa blok burekom
mi smo uvek bili uvidjajni prema majstoru pa 146 - 146, pa te sutra majstor i časti

Bitno. Burek je sa sirom. Ostalo su pite i neke burek varijacije.Jel @Djemo jel kodvas tamo na parčad na mjeru? (sa sira sa mesa sa zelja nebJitno)
Kad upali auto da uključi kasetofon u autu, ima kasetu Biii Džiiiza!

Bili JeansKad upali auto da uključi kasetofon u autu, ima kasetu Biii Džiiiza!![]()
A onda kad se zagreje cepa Severina!Bili Jeans![]()
Ja hteo da slikam, ups, da fotografišem, izvini rifi, super Mesec, ali as luck would have it, biće oblačna noć.Ја те зовем у другу кафану да се пофајтамо са осталим и направимо лом на овај супермјесец.
Чувај ми леђа, Рифер иде напред ја ћу иза њега јер гдје њему да окренем леђа...