- Poruka
- 52.058
I pio ValjevskoPijan sam ko da sam peko rakiju, a peko sam samo paprike u rerni... brdo...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I pio ValjevskoPijan sam ko da sam peko rakiju, a peko sam samo paprike u rerni... brdo...![]()
Nebitno, tvoji su već zagadili grad, čak i kad su naseljeni po obodima.Kad si ti došao?
Kad se sušilo ili kad je presušilo?
Pa to se podrazumevaI pio Valjevsko![]()
Što ne kupiš pivo, probaj jednom.Pa to se podrazumeva![]()
E, mora jednom da sednemo da pijemo koliko ja hoću a po tvom izboruŠto ne kupiš pivo, probaj jednom.![]()
Ne gleda mene.
Ne gleda mene.
Tebe gleda ko budalu.
Hroničnari su se više rasprd... raspisali,,, ovoliko teksta za da su samo započeli al na papiru - jedna cev i jedna kafanaIzgradnja Novog Beograda počela je 1938. godine
Jedni započeli, drugi nastavili i završili. Tako bi, u jednoj rečenici, moglo da se objasni kako je počela izgradnja Novog Beograda.
U starim materijalima je zapisano da je idejni tvorac Novog Beograda bio tadašnji gradonačelnik Beograda Vlada Ilić, a da je, docnije, u socijalizmu, jedan drugi gradonačelnik, Branko Pešić, takođe mnogo pomogao da na nekadašnjoj močvari izrastu velike građevine, stanovi, zatim palata SIV (sada palata „Srbija”), Studentski grad, hotel „Jugoslavija” i desetine drugih objekata...
Hroničari su zabeležili da je 19. maja 1938. Stojadinović povukao polugu i pustio u rad danski bager tako što je kroz dugačku cev savska voda sa peskom počela da kulja napolje.
Osim Udruženja za ulepšavanje leve obale Save, za nastanak Novog Beograda se, između ostalog, vezuje i priča o prvoj kafani sa takvim imenom. Zemljoradnik Petar Kokotović je 1924. godina na Tošinom bunaru otvorio kafanu sa nazivom „Novi Beograd”.
Pa to se podrazumeva![]()
ma , pomeni mu ILKETAHroničnari su se više rasprd... raspisali,,, ovoliko teksta za da su samo započeli al na papiru - jedna cev i jedna kafana
IEBALA MARA BUMBARA
p.s. kamo sreće da je tako ostalo, ne bih se ja sa tobom sada natezao
I prvi aerodrom i prvi TV prenos... iebga, vi to ni danas nemate.Hroničnari su se više rasprd... raspisali,,, ovoliko teksta za da su samo započeli al na papiru - jedna cev i jedna kafana
IEBALA MARA BUMBARA
p.s. kamo sreće da je tako ostalo, ne bih se ja sa tobom sada natezao
Bolje ispod.dobro jutro,duseci napred!
Zaječarsko, Valjevsko... a breee
i sta kazesZaječarsko, Valjevsko... a breee![]()
Koja piva?i sta kazes
dora su piva ili...
moramo da pitamo StojkaKoja piva?![]()
To prvo zaobiđi, ova dva ako nema boljih mogu, ali su daleko od dobrih piva.moramo da pitamo Stojka
koja su to dobra piva.
gledam kao stranska a sve se proizvodi ovde,
znaci
JELEN , VALJEVSKO , ZAJECARSKO
e nisam video BIP ova
Na mesto zločina?Не враћам се.
Добар дан.