- Poruka
- 201.069
Jesi li ti ova u kupaćem ili ova gospođa iza?
Ovaj u plavoj majici ima moj stas, samo sam ja lepš, uspešniji, ako me razumeš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li ti ova u kupaćem ili ova gospođa iza?
Može ako nije sama.Ne može na dušeku, baci ga
Ja sam ustvari slikala ovog hot likaJesi li ti ova u kupaćem ili ova gospođa iza?
Ovaj u plavoj majici ima moj stas, samo sam ja lepš, uspešniji, ako me razumeš.
Ima smisla, čovek je uspešan, vidi sa. Podržavam.Ja sam ustvari slikala ovog hot lika![]()
ahaOvaj sa šeširom je baja...a onaj lavće je neki derpe![]()
Ja sam ustvari slikala ovog hot lika![]()
i ti si ljubomoran..jbg!
Tooo, i ja isto ovako!
Na mene i meni slične, svi su ljubomorni.i ti si ljubomoran..jbg!
Oprosti... izvini...
Gledao, odličan film.@Reefer
Wicked Little Letters
Crna komedija
Glumci: Jessie Buckley,Olivia Colman,Timothy Spall
Litlhemptonu, je mali primorski grad koji pocetkom dvadesetog veka (1920) postaje poprište i svedok nesvakidašnjeg skandala.Film je zasnovan na istinitoj priči čudnijoj od fikcije. I prati dve komšinice: duboko konzervativnu i religioznu Edit Svon (Olivija Kolman) i slobodnog ponašanja irsku migrantkinju Rouz Guding (Džesi Bakli). Kada Edit i njegovi sugrađani počnu da dobijaju anonimna pisma puna urnebesnih vulgarnih psovki, Rouz bude optužena za zločin. Anonimna pisma su izazvala nacionalnu pažnju i usledilo je suđenje. Međutim, nekoliko žena na čelu sa policajkom Gledis Mos (Anjana Vasan) same počinju da istražuju zločin, sumnjajuci da nešto nije u redu, i da Rouz možda ipak nije krivac.
Odlican film o ljudima i mentalitetima kakav mogu samo englezi da snime
Vi se i šina plašite, zato je frka kad dođete u civilizaciju u kružni tok.
Sad bi ti reko...Ne znam gde ovo da stavim
Kakva Uprava takvi i korisniciDanas su svi mudraci i filozofi..
Da, i šta sa tim? Isušivanje je započeto u Kraljevini. Da je bilo sreće (da nije bilo tvog dede i ostalih grbavih proletera) to bi bilo još lepše i bolje. Mada je i ovako centar Balkana.
Kad si ti došao?Da, i šta sa tim? Isušivanje je započeto u Kraljevini. Da je bilo sreće (da nije bilo tvog dede i ostalih grbavih proletera) to bi bilo još lepše i bolje. Mada je i ovako centar Balkana.