- Poruka
- 71.154
Planiram nistaSta ces sada?![]()
Nudili su mi naza neki account moj koji sam dala drugu pre 4 godine nazad iz jedne druge igrice ali neka hvala.Planiram nista i ne zelim neko vreme da igram nista

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Planiram nistaSta ces sada?![]()
Nudili su mi naza neki account moj koji sam dala drugu pre 4 godine nazad iz jedne druge igrice ali neka hvala.
Sad cu malo da igram sta mi padne pod pamet, imam sad skoro 250 igara pa da vidim sta predlaze SteamŠta ima gejmeri, igra li se šta? Ja malo Dungeon Siege 1 i FIFA 10.

Ja nisam igrao. Znam da ima bukvalno knjiga da se kupi kako da se igra fortnite.![]()
Mislim da sam jednom probao.Zezas?
Kako to da nemamo temu sa humorom ovde?
![]()
Mislim da sam jednom probao.
Ma brišem ja sve što ne igramZatrpana negde?
Ma brišem ja sve što ne igram![]()

Onda si dobio odgovor zašto sam obrisao.Kod mene nema brisanja dok ne zafali mesta![]()
Onda si dobio odgovor zašto sam obrisao.![]()
PDF video igre pust? Ali aktivni smo. Pišemo. Kako pust?Ja pisao za temu, ne za igru.
PDF je skoro pust a mogao bi da zivne.
Epic poklanja 15 igara svaki dan od 17 decembra.
https://www.epicgames.com/store/en-...ale-returns-on-december-17-plus-15-free-games
Nadam se Hitman 2 da ce se pojaviti.
PDF video igre pust? Ali aktivni smo. Pišemo. Kako pust?![]()
Šta predlažeš?Ima nas 4-5 i ne pisemo svaki dan.

Šta predlažeš?![]()
Kamo sreće. Pokupi neku sa ljisa i dovedi 'vamo.Da se naoruzamo i otnemo neke zene da igraju ovde i sluze goste.
Kamo sreće. Pokupi neku sa ljisa i dovedi 'vamo.

Ako imaš soluciju, iznesi je, 'tico.Razmisli malo bolje![]()
A one su kao gejmerke? Za mene je hardcore gamer onaj ko igra ozbiljnije igre. Ne mobilne igrice ili browser.
A one su kao gejmerke? Za mene je hardcore gamer onaj ko igra ozbiljnije igre. Ne mobilne igrice ili browser.