- Poruka
- 93.885
pustila sam Uncharted da se skida, biće gotovo, ono, prekosutra :/
Daj mu vremena heroina, nove igre zauzimaju jako puno mesta na HDD.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pustila sam Uncharted da se skida, biće gotovo, ono, prekosutra :/
nadam se da je vredna truda : )

Taman ce da skine kad prodje ova boleshtina 
e ne igram cod, ja sam kupila konzolu zajedno sa nalogom na kojem je bilo par igricaSkidas i Call of Duty?
Da li sam ti vec rekao da si najlepsa ljisovka![]()
gde ti vidiš 220? 58gb je : ))u ybt. 220 gbTaman ce da skine kad prodje ova boleshtina
![]()
e ne igram cod, ja sam kupila konzolu zajedno sa nalogom na kojem je bilo par igrica
ali to ne znači da neću početi da igram : ))

A gle, stvarno, 58, mutno bre. Pa nisam spavao nista, mora da izdrzim do veceras, da legnem kao covek, pa da razgovaramo k'o ljudi.gde ti vidiš 220? 58gb je : ))
malo mi mutna slika, sad tek vidim : )
znam : ))I dalje si najlepsa ljisovka![]()
jaooo ja moram u kupovinu, dobro si me podsetioA gle, stvarno, 58, mutno bre. Pa nisam spavao nista, mora da izdrzim do veceras, da legnem kao covek, pa da razgovaramo k'o ljudi.
Kupio sam sve sto mi treba, spreman sam sad.
u ne znam sta pricam

Nemoj da se zahebavash sa timjaooo ja moram u kupovinu, dobro si me podsetio
Bolje kupi sad na vreme, vec su guzve svuda vrv. 
Jel igrao neko onaj Metro Exodus, nego ne igra mi se![]()

Ja mahom one management igrice ali volim ponekad i neki FPS. Nisam igrao nista novije, odavno.
Ili Doom. Kad sam kod Doom-a, imao sam tu chast da razmenim par reci sa njegovim tvorcem ... hahaha smrtnici![]()

Pa dobro igrao sam od ovih poznatih FPS klasika Half Life I i II Bio Shock, SystemShock, dodushe systemshock ovaj noviji i to samo sto sam morao nekih par sati, kad malo bolje razmislim igrao sam dosta toga, crysis swat, M&H i sl. boraniju necu ni da spominjem.Kako si ti postao mod ovde kada ne igras nista sto se instalira duze od 10 sekundi?
Volis li bar igre fantastike?

Pa dobro igrao sam od ovih poznatih FPS klasika Half Life I i II Bio Shock, SystemShock, dodushe systemshock ovaj noviji i to samo sto sam morao nekih par sati, kad malo bolje razmislim igrao sam dosta toga, crysis swat, M&H i sl. boraniju necu ni da spominjem.
Mozda jesam mod koji ne igra igrice, ali koliko ovde modova pravi iste![]()
Mada jos nismo digli ruke, treba mnogo love. Pokazacu mozda nekad, 3D FPS
Radjena je u unity 3D. A inace sam radio sporedne stvari za neke manje igre. Ali ovo je bash moje
3-4 godine posla, sve od nule 
Napravio sam jedan prototip pre par godina sa kolegom, on je programer, FPS, nije nikada izbacena zvanicno, los marketingMada jos nismo digli ruke, treba mnogo love. Pokazacu mozda nekad, 3D FPS
Radjena je u unity 3D. A inace sam radio sporedne stvari za neke manje igre. Ali ovo je bash moje
3-4 godine posla, sve od nule
Pa sam takvu igru da napravis ... tesko. Potrebno je da znas (pricam o 3D-u) , programiranje (srednji neki nivo), 2D dizajn, 3D dizajn (Teksture/modeliranje/animacija/Rigging), Unity 3D ili Unreal zavisi koji engine koristis, takodje treba da se razumes malo i u audio dizajn, osnove neke...