Kafana "Game over"

Да! :)
Тренутно сам у фази да окончам драгон ејџ, каква је игрица бого мој, а чуш. Ретко која ме је одушевила као та, ма право је вјеруј ми.
Време је ограничавајући фактор стим у вези и са везом на брези... запоставио сам мултиплејер сусрете домаће. Играте ли што год ? Ако не, ајде да организујемо нешто, ако сте расположени. :)

Jel moze neko da mi pomogne da ne otvaram temu? Ubacim ja prosle nedelje win7 i posto moraju da se instaliraju drajveri za graficku i zvuk ja uzmem te diskove ali koji god drajver da hocu da instaliram on mi izbaci kako drajver nije namenjen za ovaj operativni sistem...Drug koji mi je dao win7 kaze da bi trebalo da je sve ok a ja sam cak i 32-bit instalirao...

Jel moze neko da mi pomogne da ne otvaram temu? Ubacim ja prosle nedelje win7 i posto moraju da se instaliraju drajveri za graficku i zvuk ja uzmem te diskove ali koji god drajver da hocu da instaliram on mi izbaci kako drajver nije namenjen za ovaj operativni sistem...Drug koji mi je dao win7 kaze da bi trebalo da je sve ok a ja sam cak i 32-bit instalirao...

Rjesicemo nesto...cim dodjem kuci...veceras ;).

Dobro jutro, gejmeri...

Back