random.
Ističe se
- Poruka
- 2.051
Смоки и даље код бабе на одмору, једе штрудле ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Смоки и даље код бабе на одмору, једе штрудле ?![]()
...

I pije rakiju...
Ili je otisao u posjetu jednoj zenskoj osobi...

da da...smoki je![]()

Jel moze neko da mi pomogne da ne otvaram temu? Ubacim ja prosle nedelje win7 i posto moraju da se instaliraju drajveri za graficku i zvuk ja uzmem te diskove ali koji god drajver da hocu da instaliram on mi izbaci kako drajver nije namenjen za ovaj operativni sistem...Drug koji mi je dao win7 kaze da bi trebalo da je sve ok a ja sam cak i 32-bit instalirao...
... jasta, hajde jos jednom...
...Jel moze neko da mi pomogne da ne otvaram temu? Ubacim ja prosle nedelje win7 i posto moraju da se instaliraju drajveri za graficku i zvuk ja uzmem te diskove ali koji god drajver da hocu da instaliram on mi izbaci kako drajver nije namenjen za ovaj operativni sistem...Drug koji mi je dao win7 kaze da bi trebalo da je sve ok a ja sam cak i 32-bit instalirao...

...Jel moze neko da mi pomogne da ne otvaram temu? Ubacim ja prosle nedelje win7 i posto moraju da se instaliraju drajveri za graficku i zvuk ja uzmem te diskove ali koji god drajver da hocu da instaliram on mi izbaci kako drajver nije namenjen za ovaj operativni sistem...Drug koji mi je dao win7 kaze da bi trebalo da je sve ok a ja sam cak i 32-bit instalirao...

Ajde jos jednom...
Dakle...nakon istalacije windows 7 nece da ti prepozna ni jedan driver za istalaciju istog?

Lepo rece, nakon instalacije Win7 nece da prepozna ni jedan drajver za instalaciju istog...
Mada, sorry, nisam uzeo u obzir bitan faktor koji te tu yebe...![]()
Onda ti je sve jasno!
Cemu onda takva pitanja...?
Aludiras na nesto?
... 
...
...
, bre...

!
Ionako bih samo kopao nos i gadjao profesora...Ми имамо породични ручакOvde pada kisa...a i ne slavi se 1. Maj.
Ja cu
mozda predvece zapaliti rostil na terasi.
Vi?
Jutro gejmeri...

HEH izvinjavam se ako je bila predugacka recenica.., mozda jer sam ja kompjuter kupio mnogo pre nego sto je izasao win7... Pribao sam i drajvere za Vistu(koje sam takodje dobio) i opet nece... Da li mogu da skinem drajvere sa interneta koji pasu na win7?