Kafana "Game over"

Jel moze neko da mi pomogne da ne otvaram temu? Ubacim ja prosle nedelje win7 i posto moraju da se instaliraju drajveri za graficku i zvuk ja uzmem te diskove ali koji god drajver da hocu da instaliram on mi izbaci kako drajver nije namenjen za ovaj operativni sistem...Drug koji mi je dao win7 kaze da bi trebalo da je sve ok a ja sam cak i 32-bit instalirao...

Ajde jos jednom...
Dakle...nakon istalacije windows 7 nece da ti prepozna ni jedan driver za istalaciju istog?

:hahaha: ... jasta, hajde jos jednom... :rotf:...

Jel moze neko da mi pomogne da ne otvaram temu? Ubacim ja prosle nedelje win7 i posto moraju da se instaliraju drajveri za graficku i zvuk ja uzmem te diskove ali koji god drajver da hocu da instaliram on mi izbaci kako drajver nije namenjen za ovaj operativni sistem...Drug koji mi je dao win7 kaze da bi trebalo da je sve ok a ja sam cak i 32-bit instalirao...

Iduci put pisi krace postove, vidis da ti je nerazumljivo pitanje... :lol:

Pitanje nije nerazumljivo...rjesavanje slozenijih problema je na zalost na principu STEP BY STEP.

OS i ostale stvari, vezane za softvere, savjetovanje od strane trecih lica trebaju biti pazljivo odradjene.

Pitam se...zasto nece da ucita DRIVER od tog OS-a, a njegov je...stvarno KRISTALNO JASNO :mrgreen:...

Vise nego jasno...ko trci pred rudu...:mrgreen:

HEH izvinjavam se ako je bila predugacka recenica..:D, mozda jer sam ja kompjuter kupio mnogo pre nego sto je izasao win7... Pribao sam i drajvere za Vistu(koje sam takodje dobio) i opet nece... Da li mogu da skinem drajvere sa interneta koji pasu na win7?

Back