Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Try me !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Momentalna... 
...
)
... bas umeju da ometaju...
.. a ti si kompetentan... mislim, boris se protiv te posasti...)
Sutra tojest danas skola... Bar cu da JE vidim ako nista drugo...
Borise,cestitam na ispitima,valjda cu tako i ja za koju godinu...![]()

... iskreno...skola.....T___T
...Bicete vi i bolji...vidim ja da vi imate itekakav potencijal...sve bolji od boljeg...samo neka takmicenja...tako i treba
Svaka vama cast...ja sam ponsan na vas... iskreno...
Ajde, ajde...izgurajte jos to malo...jos par godina...to vam je sve...onda prestaje uzivanje.
Dan gejmeri...

A sad je kao uzivanje a posle ce da prestane![]()
Danas dobio informacije , u subotu idem za Beograd na takmihcenje , od 50 uchesnika jedino nisam ja sa jezichkog smera neke gimanzije![]()

Gazda idem u Tehnichku shkolu u Pirotu , imam Engleski 2 chasa nedeljno , a lako uchim jezike pa sam dosta od igara , filmova i ko zna shta drugog obogatio rechnik![]()

Ja u skoli ucim English i Deutche.Engleski znam dosta od gledanja Naruta sa ENG subtitlovima,filmova...
Znam malo i mexicki,od onih serija xD Te amo,por favor,perdona me![]()
?
?
.
...cast izuzetcima
!
Und Deutsch?
Wie geth es mit dem Deutsch?
Samo me poslusajte...koliko jezika pricate, toliko ste vise puta covjek.
Od jezika mozete samo profitirati..nista izgubiti..vjerujte mi.
Sa jednim engleskim i njemackim mozete da pricate sa cjelim svijetom...cast izuzetcima
!

Ma meni je frka to shto ne umem nikako pravilno da izgovaram Nemachki , osim neshto malo rechi![]()
Ich can Deutch richtig gut sprechen,aber mit dem schreiben get es nicht serh gut.
(ja sam genije kad sam bez ikakvog poznavanja nemackog sam naucio citav jezik gledajuci anime lololol)
!Nemam pojma ,samo sam razumeo da Nemachki veoma dobro prichash , ali ga ne pishesh toliko dobro![]()
?