Kafana "Game over"

Odlicna gumica! :mrgreen: Momentalna... :hahaha:
(Ja sam samo ubogi postavljac ogledala... :sad2:...:lol:)

Sta mislis o problemu klonova na ovom pdf-u, Boki? :lol:
Vidim, pipi rece da ih je preko sto 'iljada... :think:... bas umeju da ometaju...
(Valjda to nije taboo pitanje, s obzirom da je ovo chat-tema?... :think:.. a ti si kompetentan... mislim, boris se protiv te posasti...)

Sutra tojest danas skola... Bar cu da JE vidim ako nista drugo...
Borise,cestitam na ispitima,valjda cu tako i ja za koju godinu... :)

Bicete vi i bolji...vidim ja da vi imate itekakav potencijal...sve bolji od boljeg...samo neka takmicenja...tako i treba :)
Svaka vama cast...ja sam ponsan na vas :)... iskreno...

skola.....T___T

Ajde, ajde...izgurajte jos to malo...jos par godina...to vam je sve...onda prestaje uzivanje.

Dan gejmeri :)...

Ja u skoli ucim English i Deutche.Engleski znam dosta od gledanja Naruta sa ENG subtitlovima,filmova...
Znam malo i mexicki,od onih serija xD Te amo,por favor,perdona me :)

Und Deutsch :per:?
Wie geth es mit dem Deutsch :)?

Samo me poslusajte...koliko jezika pricate, toliko ste vise puta covjek :).
Od jezika mozete samo profitirati..nista izgubiti..vjerujte mi.

Sa jednim engleskim i njemackim mozete da pricate sa cjelim svijetom :)...cast izuzetcima :mrgreen: !

Und Deutsch :per:?
Wie geth es mit dem Deutsch :)?

Samo me poslusajte...koliko jezika pricate, toliko ste vise puta covjek :).
Od jezika mozete samo profitirati..nista izgubiti..vjerujte mi.

Sa jednim engleskim i njemackim mozete da pricate sa cjelim svijetom :)...cast izuzetcima :mrgreen: !

Ich can Deutch richtig gut sprechen,aber mit dem schreiben get es nicht serh gut.:hahaha:

(ja sam genije kad sam bez ikakvog poznavanja nemackog sam naucio citav jezik gledajuci anime lololol)

Ma meni je frka to shto ne umem nikako pravilno da izgovaram Nemachki , osim neshto malo rechi :(

Ich can Deutch richtig gut sprechen,aber mit dem schreiben get es nicht serh gut.:hahaha:

(ja sam genije kad sam bez ikakvog poznavanja nemackog sam naucio citav jezik gledajuci anime lololol)

Sehr gut, smokac...
I njemacki ucis onako, mimo skole?
Za pohvalu...samo CAN = MOCI se pise sa "K" i sa DVA "N"...onda to ispadne ovako...KANN...inace, ostalo je SUPER :klap: !

Nemam pojma ,samo sam razumeo da Nemachki veoma dobro prichash , ali ga ne pishesh toliko dobro :mrgreen:

Dobro si ga razumio...
Nego, nije valjda da i ti ucis dve jezika :)?

Vece gejmeri!

Back