Kafana "Game over"

Dobro jutro Bulet :)))))).
Poranio,a...da preduhitris mene i Smokija :rotf:.
Lagano ulazis u formu...

Danas sam na poslu do 15:30h,onda brzo kuci,tusiranje,presvlacenje i u skolu do 21:30h.
Nemoj da vas cujem da kukate.

Varg Vikernes...covek osudjen za spaljivanje 4 crkve(od kojih su tri spaljene do temelja) i ubistvo nekog lika...odsluzio je 12 godina u zatvoru a onda ga pustili.
Dotad je na sva cetiri sudjenja koja je imao bilo presudjeno Guilty...cak iako nisu imali nimalo fizickih dokaza sem nekog svedoka koji je navodno video:rotf: Sta nam danas radi Vargi?

Dobro jutro Bulet :)))))).
Poranio,a...da preduhitris mene i Smokija :rotf:.
Lagano ulazis u formu...

Danas sam na poslu do 15:30h,onda brzo kuci,tusiranje,presvlacenje i u skolu do 21:30h.
Nemoj da vas cujem da kukate.

Lele , ne kukam zbog mene nego zbog tebe , ccc , jadan ti .
Evo da se opustish:
drinkBeer9.jpg

Varg Vikernes...covek osudjen za spaljivanje 4 crkve(od kojih su tri spaljene do temelja) i ubistvo nekog lika...odsluzio je 12 godina u zatvoru a onda ga pustili.
Dotad je na sva cetiri sudjenja koja je imao bilo presudjeno Guilty...cak iako nisu imali nimalo fizickih dokaza sem nekog svedoka koji je navodno video:rotf: Sta nam danas radi Vargi?

Pravi Varg kulira na porodichnoj farmi , radi na novom albumu Burzuma i pishe knjige , a spaljenje crkve duguje nekoliko desetina miliona eura drzhavi , pa ce da najverovatnije da proglasi bankrot .
A sam kazhe da nije palio crkve .
Interesantna lichnost .

ah mora ucim celu noc geos i istoriju,sreca dusan u bolnici(nemojte da me shvatite pogresno to je zalosno aliii)tako da mogu da sedim pored igora za geos a kod nje moz se prica i sa megafonima boli je dupe tako da sam happy XD

More ima da zapalim S2 ***** nenormalne , 4 mecha gde imam preko 10 kila , a 1ili2 deatha nije mi urachunalo , a kad izgubim mi urachuna , ima stvarno da ih zapalim , mamu im ***** , shto prave igru i je pushtaju kad je bagovita .

Buletu,hvala za VOPI...sada udje u kucu...smrvljen sam.
Moraju da sto prije izbiju troskove...tako je to uvjek.

molim?! nemo psujes ce dobijes ban

Eh,sada...pa nije ovde niko DIKATOR.

Sta ima,sta radite?

Kakav mlade...debeli profesori :sad2::sad2::sad2:.
Sta ima?
Slusaju li clanovi?
Sta ima kod tebe?Sta si ti uradio sa faksom....za ovu godinu???

Kod mene na faksu ima profesorica, nema mladih ali su par njih MILF :D

Nista, imam u petak ispit, verovatno cu ga poloziti i to ce mi biti ono pocasni ispit iz trece. Do sad sam uvek ostavljao zaostale ispite iz prethodne godine, za jesen, polagao ih i jurio uslov za sledecu. E sad su me zeznuli, poslednji iz druge je radjen pismeno i rezultati su objavljeni pre neki dan. Polozio sam, ali mi to nista ne znaci jer nisam mogao da izadjem na dva laka iz trece, pravilo da nema polaganja ispita iz naredne godine dok se ne ocisti prethodna :dash:
Sad moram da nadjem pare za obnovu, moji nece da mi daju, ocekuju od mene da idem godinu za godinom :(

Back