Kafana "Game over"

Uf,konacno i ja da se javim.Ovog vikenda nisam pipnuo knjigu zbog slave(ne moje) a imam sutra kontr iz srpskog...Ucicu sutra pre skole...Valjda...
Nego,da vas pitam,jel dovoljno biti vrlo dobar u gimnaziji da bi mogao da se upise fakultet?

Inace stigao sam sa excurzije...3 dana i 2 noci u Subotici...
Naravno,prosvercovali smo vino i viski u hotel...i to ispod zvucnika u kutiji.
Nisam mnogo pio,toliko sam bio umoran od puta kad smo stigli u Suboticu da me jedna casa vina osamutila i odmah sam lego da spavam(ovo 'lego' nema nikakve veze sa kockicama)

Sta se radi kod vas odraslih?(izvinjavam se smokiju)

Ko bre spava !!!
Bulletdodger nikad ne spava , Bulletdodger se samo odmara ! :mrgreen:

Reko da ti stanem na kantar, ali nece :(

Jesi li mu je ti slomio ?:mrgreen:

Nisam, ali sad zezam decu u selu da jesam i da sam taj potez naucio u kecerima :D

Sta mu je bilo sa rukom?
Jeli sada sve ok?

Kao Chuck Norris :mrgreen:

Dje ste ljudi...pa dajte se malo razdrmajte.

Iso tamo u njegovo selo po krompir i do puta mu vozio dzakove neki lik traktorom u prikolici koja nema stranice. Taj lik u nekoj krivini naglo je skrenuo i Ceci je teo da padne pod tockove, ali se nekako odbacio u stranu i pao na ruku. Nije mu nista, samo mu naprsla ruka. Meni krivo sto to nisam video, Ceci je 140 kg :)

Ja sam malo vise popio sinoc i sad me boli glava...:sad2::sad2::sad2::sad2:

Jesi li mesao?

Ma celo jutro buraza na kompu , radili testove , nadam se da cu polozhiti , sad cu se malo baciti na igrice :mrgreen:

Ovog puta gledaj, nemoj da ostavis neuradjen test.

Uf,konacno i ja da se javim.Ovog vikenda nisam pipnuo knjigu zbog slave(ne moje) a imam sutra kontr iz srpskog...Ucicu sutra pre skole...Valjda...
Nego,da vas pitam,jel dovoljno biti vrlo dobar u gimnaziji da bi mogao da se upise fakultet?

Uspeh je jedino bitan ako zelis uci na budzet. Sa vrlo dobrim uspehom jedino mozes biti na budzetu na Pristinskom fakultetu. Ne bih ti ga preporucio, jer je laz da ne mora da se uci a da se polaze. To moze jedino ako se kupi ispit, a inace uglavnom predaju jaka imena (100% dodatak plati zbog Kosova) pa nije lako ni kupiti. Ako si kampanjac, to ce ti biti veliki plus za fax.

Back