Fangio
Aktivan član
- Poruka
- 1.217
A zasto ja ne vidim sta si postavio ?![]()
Stavi naocare

Nego ko je ponovo prvi

Aj za dobro jutro jedna predivna pemica

Brus Li prevedi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto ja ne vidim sta si postavio ?![]()

))))).
.
Sta nam danas radi Vargi?
Dobro jutro Kafano !!!!

Јухуууу ћаос и теби...
![]()
Dobro jutro Bulet))))).
Poranio,a...da preduhitris mene i Smokija.
Lagano ulazis u formu...
Danas sam na poslu do 15:30h,onda brzo kuci,tusiranje,presvlacenje i u skolu do 21:30h.
Nemoj da vas cujem da kukate.
Varg Vikernes...covek osudjen za spaljivanje 4 crkve(od kojih su tri spaljene do temelja) i ubistvo nekog lika...odsluzio je 12 godina u zatvoru a onda ga pustili.
Dotad je na sva cetiri sudjenja koja je imao bilo presudjeno Guilty...cak iako nisu imali nimalo fizickih dokaza sem nekog svedoka koji je navodno videoSta nam danas radi Vargi?
More ima da zapalim S2 ***** nenormalne , 4 mecha gde imam preko 10 kila , a 1ili2 deatha nije mi urachunalo , a kad izgubim mi urachuna , ima stvarno da ih zapalim , mamu im ***** , shto prave igru i je pushtaju kad je bagovita .
More ima da zapalim S2 ***** nenormalne , 4 mecha gde imam preko 10 kila , a 1ili2 deatha nije mi urachunalo , a kad izgubim mi urachuna , ima stvarno da ih zapalim , mamu im ***** , shto prave igru i je pushtaju kad je bagovita .
molim?! nemo psujes ce dobijes ban
Stavi naocare![]()
Nego ko je ponovo prvi
Aj za dobro jutro jedna predivna pemica
Brus Li prevedi![]()

"molim te".Borise kako je u skoli? Jesu li profesorice mlade![]()

.Kakav mlade...debeli profesori.
Sta ima?
Slusaju li clanovi?
Sta ima kod tebe?Sta si ti uradio sa faksom....za ovu godinu???

E,to je vec malo skripavo.
Sta ces sada...ima li kakva sljaka?

meni se ono ne ide. Obnovicu godinu svojim sredstvima, ako ne uspem da nabavim pare, uvek mogu nesto da prodam