Kafana "Game over"

Nisam bas najbolje razumeo sta si hteo da pitas :confused:

gledaj

exteel je mmo igrica
i kad sam je ukljucio ranije radila besprekorno
juce kad ukljucim pocne da se loading-uje
i kad trebam da kucam log in i pass pukne mi konekcija,ali samo tad
a ako ne pukne onda igrica kaze da je neko ulogovan sa tim imenom sa drugog kompa
a niko mi ne zna id ni pass a igram dva dana tako da nema razloga da mi neko uzima acc
u cemu je problem i kako da ga resim?!

Шта бре неможе. :)
Јел видиш да може. :per:

beer4.jpg

****** , moram , ishli smo u shkolu , i to predchas , vratio sam se u 2 kuci , spavao sam do 6 kao bebica :mrgreen: Sad sam pun energije :mrgreen:
Ja bi isho na sajam da mogu , nego samo nasha shkola organizuje da se ide na sajam automobila , i to ko plati :(

Budite srecni. Kod mene su organizovali soping ture. U trecoj doso direktor da nas pita gde cemo na ekskurziju, i pre nego sto smo otvorili usta, on nam kaze "dobra je Madjarska, ima tamo jeftinih stvari..." A mi svi smo teli u Italiju, iso ja sa jos dvojicom da se bunim, ali dzabe. Mene tad jos kaznio direktor dvojkm iz vladanja zbog nedolicnog ponasanja :)

Nego ako me ne bude bilo neko vreme to ce biti jer ce mi cale polomiti ruke pa necu moci da kucam. Danas se zavrsila sezona a ja nisam uspeo da se plasiram u visi rang :mrgreen: Jos sam na los nacin zavrsio sezonu, mogao sam bar da postignem pocasni pogodak.

Back