bolje slusati rock,metal nego jebeni turbo folk i one niggere...da zaboravih na one emo fegete...
DIE FENSI SONS OF BITCHES!
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bolje slusati rock,metal nego jebeni turbo folk i one niggere...da zaboravih na one emo fegete...
random evo pivo donosi ti sexy riba
![]()

:smajlikojidrkakurac:Пукла јој је гума приликом доласка па сам морао да је напум.. оај да јој напумпа... оај да јој СРЕДИМ ГУМУ!
Наручио сам нову туру за себе нема везе.
http://2.***************/_T5l4T1v6mz4/SggcLH3_nhI/AAAAAAAACOs/W4x0JjX_Z1o/s400/75+Sexy+Beer+Babes.jpg
bolje je slushati rock nego jebeni turbo folk i one niggere
i bolje je slusati metal nego jebeni turbo folk i one niggere....ali je slushati metal i dalje lose za psihicko zdravlje....
brate po cemu mislis da je lose za zdravlje??

da si pametan cesce bi se slozio sa mnom![]()
jk
1 ima ima samo ttrazi od guru borisa
2. bash tako borise nemoj da lazes,nemam vishe pare za pivo,mogu jedino da ti dam ficu...

brate evo par razlika u vezi metala i tih govna i repa.....( svi se slazemo da je turbo folk sranje)
zasto nevolim metal :
1. glasna muzika koja nema poentu
2. one koje imaju poentu vi nerazumete bez lyricsa
3. nerazumete bez lyricsa zato sto se nenormalno deru
4. nenormalno se deru zato sto nemaju glas za pevanje
5. kad nemaju glas za pevanje koji **** rade kao pevaci :S
6. vise manje promovisu satanu i tako te dbl
7. promovisu rasizam
e sad skinucu matricu de trese neki metal i drati se u mikrofon i vi cete poludet za tim ??
i sta koji **** imate protiv crnaca???
rep
1.nisu svi reperi niggeri
2. pogle nase repere ako nerazumes eng
3. nasi reperi (ne svi ali 80%) imaju veliku poentu
kad si poceo biti sav takav lud i poceo slusat metal , poceo si i pusti, piti (ok to i svi al ***) do nedavno se i drogirat a glasna muzika ce te kad tad doci sluha al nije stetna za zdravlje ne ....
![]()

brate evo par razlika u vezi metala i tih govna i repa.....( svi se slazemo da je turbo folk sranje)
zasto nevolim metal :
1. glasna muzika koja nema poentu
Pogledaj pod 1. A ne deru se svi metalci , i oni koji pevaju drugachije se mogu razumeti ( vecina)2. one koje imaju poentu vi nerazumete bez lyricsa
Tu je brate i muzika , koja je btw zakon.3. nerazumete bez lyricsa zato sto se nenormalno deru
4. nenormalno se deru zato sto nemaju glas za pevanje
5. kad nemaju glas za pevanje koji **** rade kao pevaci :S
Shta fali tome , bolje satanu nego chistu glupost konzumerizma i bling-blinga.6. vise manje promovisu satanu i tako te dbl
Reche onaj shto slusha rap.7. promovisu rasizam
Protiv crnaca nemamo nishta , ima dobrih crnih metalaca , prvi mi na pamet pada sadashnji pevach Sepulture.e sad skinucu matricu de trese neki metal i drati se u mikrofon i vi cete poludet za tim ??
i sta koji **** imate protiv crnaca???
natasha odakle njemu tvoja slika![]()
ja ne koristim te jeftine kopije,ja koristim ovo
[/IMG]![]()
a kad trebam da idem na dalek put pa ne smem da idem da serem koristim ovo
![]()
evo evo evo za pocetak led da ga oladish
![]()
MOZE MOZE,mada bolje da ti budesh striptizeta XDDDDDDDDDDDDDDDD
aj ne lazi dao sam mu led da ladi pivo a sad cu da dovezem pivo
/malo kasnije/
IZVOLTE!
![]()
NJISAN PIVO!
xDDDDDDDDDDDDDD
a ok glup sam sto sam uopste naceo temu o tome jel mozemo se doveka prepucavat o tome ko je bolji i vi cete naci 100000000000000000000 razloga zasto da nesluste rep j cu jos toliko zasto da neslusam metal :S
svako voli svoj zarn muzike ok
primirje![]()

Ok, live and let live.a ok glup sam sto sam uopste naceo temu o tome jel mozemo se doveka prepucavat o tome ko je bolji i vi cete naci 100000000000000000000 razloga zasto da nesluste rep j cu jos toliko zasto da neslusam metal :S
svako voli svoj zarn muzike ok
primirje![]()