Kafana "Game over"

Pozdrav gejmeri,nadam se da provodite ovo fino vreme napolju a ne pred kompom,jos malo pa eto mene nazad.
:D
Trudim se. Izlazim predvece da vozim bajs i pomalo basket i mozda kasnije malo u grad. Danju ne vredi izlaziti napolje, tol'ka je zega da mi se smuci.

Nego, imam manji problem. Svakih nekoliko dana internet (posebno upload) mi se uspori do bola. Ping u igrama skace i do 2000, koliko sam ja upoznat to je sigurno jer mi je upload ocajan. I browseru se smanjenje brzine ne primecuje a fajlovi se skidaju standardnom brzinom, znaci samo mi laguje u igrama. I tako je sve sporo do negde i noc kada mi na nekoliko minuta upload brzina skoci sa uobicajenih 133 na 12XX a posle se vrati na normalu i sve je u redu. Meni ovo smrdi na neki spyware ili mozda virus ali antivirus i spybot kazu da sam cist. Malo pomoci ili neki savet bi mi dobro dosli.

Poslednja izmena:
ovaj ovde(grand komshija) odvalio narodnjake,ja odvalio green day da uzvratim,on opet narodnjake...

ITS TIME TO.....GET PSYCHO!

p.s. on otvori sve prozore i odvali,nemam inace nista protiv toga da on slusa narodjake,al on oce da me natera izgleda da ih slusam a ja necu,mrzim turbo folg,on nek slusa,i ja slusam,i moj cale glasno svira gitaru,al mi se pozatvaramo...

NA NA NA GET PSYCHO NA NA NA NA I WANNA GET PSYCHO!

Смоки ОВДЕ нема помињања фамијије ;),уже и шире родбине.
Овде су сви исти и сви се сами послужују ;).

Onda promeni naziv kafana u samopoluga :)

ja sam ispred kompa XD

jedan ode kod babe,jedan se razboleo,ostali zive daleko i mrzi me da hodam XD

Covece, postaces ovo
skeleton-computer.jpg

Trudim se. Izlazim predvece da vozim bajs i pomalo basket i mozda kasnije malo u grad. Danju ne vredi izlaziti napolje, tol'ka je zega da mi se smuci.

Nego, imam manji problem. Svakih nekoliko dana internet (posebno upload) mi se uspori do bola. Ping u igrama skace i do 2000, koliko sam ja upoznat to je sigurno jer mi je upload ocajan. I browseru se smanjenje brzine ne primecuje a fajlovi se skidaju standardnom brzinom, znaci samo mi laguje u igrama. I tako je sve sporo do negde i noc kada mi na nekoliko minuta upload brzina skoci sa uobicajenih 133 na 12XX a posle se vrati na normalu i sve je u redu. Meni ovo smrdi na neki spyware ili mozda virus ali antivirus i spybot kazu da sam cist. Malo pomoci ili neki savet bi mi dobro dosli.

Formatiraj sve, instaliraj win. Ja tako resavam sve :)

Dobar Dan bog vas ****...Jer vi prodajete pilCe xD:hahaha:

Sta ima ljudovi..Dajte vamo jedno ladno pivo xD
evo evo evo za pocetak led da ga oladish

Ice_cubes_openphoto.png

wtf?! XD ya mogu biti samo konobarica XD hocesh-necesh-ne morash XD
MOZE MOZE,mada bolje da ti budesh striptizeta XDDDDDDDDDDDDDDDD
aj ne lazi dao sam mu led da ladi pivo a sad cu da dovezem pivo

/malo kasnije/

IZVOLTE!
nissan_pivo_2.jpg

NJISAN PIVO!:rotf:

Back