Natasha-chan
Aktivan član
- Poruka
- 1.324
nije to za bebe kao sto si ti
ps ja sam konobarica,tvoja keva striptizeta
evo je
teshi se ti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije to za bebe kao sto si ti
ps ja sam konobarica,tvoja keva striptizeta
evo je

.
dobri smo mi :3
samo se shalimo 
A ionako se ne preporučuje izlazak napolje izmedju 12 i 16 časova 
Trudim se. Izlazim predvece da vozim bajs i pomalo basket i mozda kasnije malo u grad. Danju ne vredi izlaziti napolje, tol'ka je zega da mi se smuci.Pozdrav gejmeri,nadam se da provodite ovo fino vreme napolju a ne pred kompom,jos malo pa eto mene nazad.
![]()
Смоки ОВДЕ нема помињања фамијије,уже и шире родбине.
Овде су сви исти и сви се сами послужују.

ja sam ispred kompa XD
jedan ode kod babe,jedan se razboleo,ostali zive daleko i mrzi me da hodam XD
Trudim se. Izlazim predvece da vozim bajs i pomalo basket i mozda kasnije malo u grad. Danju ne vredi izlaziti napolje, tol'ka je zega da mi se smuci.
Nego, imam manji problem. Svakih nekoliko dana internet (posebno upload) mi se uspori do bola. Ping u igrama skace i do 2000, koliko sam ja upoznat to je sigurno jer mi je upload ocajan. I browseru se smanjenje brzine ne primecuje a fajlovi se skidaju standardnom brzinom, znaci samo mi laguje u igrama. I tako je sve sporo do negde i noc kada mi na nekoliko minuta upload brzina skoci sa uobicajenih 133 na 12XX a posle se vrati na normalu i sve je u redu. Meni ovo smrdi na neki spyware ili mozda virus ali antivirus i spybot kazu da sam cist. Malo pomoci ili neki savet bi mi dobro dosli.

Mrzi me. Ali ozbiljno, kad pomislim koliko ce mi vremena trebati, barem 4-5 sati samo TF2 da se instalira i patchuje.Formatiraj sve, instaliraj win. Ja tako resavam sve![]()

@ boris zna ona da je ja zezam
vidish cak ti i sama kaze
@ natasha shto da se ja teshim
nego teo da te pitam,oces ti da budesh striptizeta![]()
evo evo evo za pocetak led da ga oladishDobar Dan bog vas ****...Jer vi prodajete pilCe xD
Sta ima ljudovi..Dajte vamo jedno ladno pivo xD
MOZE MOZE,mada bolje da ti budesh striptizeta XDDDDDDDDDDDDDDDDwtf?! XD ya mogu biti samo konobarica XD hocesh-necesh-ne morash XD
aj ne lazi dao sam mu led da ladi pivo a sad cu da dovezem pivoNema T___T

!nema kupio sam pivo,doneo led i pojem lepinju sa kajmakom,ti si na redu XDПА обећао си да ћеш донјети пиво па сам мислио када си већ у ДИСКОНТУ да се побринеш за сва пића данас.
smoki za mene borovnicu
smoki za mene borovnicu