pahulja69
Domaćin
- Poruka
- 3.383
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da... Evo i meni... Na samu pomisao kakva bi to noć bila....
Oh! Dragog li foruma!
Lepote li neopisive!
Hajmo drugovi! Svi zajedno da veličamo dan koji je za nama, u iščekivanju novog, divnog i berićetnog dana!

A bilo je prelepo razmenjivati utiske o životu i međuljudskim odnosima...

Kako je radosno ovo iščekivanje!
Omg, šta se ovde analizira ....
El vi kontate da klinci vole da se diče svojim očevima-bajama na dobrim makinama?
A to što druga deca "pozelene", to je bre normalno u mlađem uzrastu ... i uvek je bilo tako. I u moje vreme su klinci "zeleneli" ako drugi klinac ima bolji automobilčić, a klinka ako joj drugarica ima lepšu šnalu. To je faza odrastanja, baš kao što i u fazu odrastanja spada i da se deca ponekad postide svojih roditelja.
Jbg, mene u sedanaestoj ispred gimnazije čekao dasa na Harliju, i sve su drugarice "zelenele" od zavisti. A ja bila ponosna, ne zbog Harlija, nego zbog toga što me je momak ČEKAO.
Zeleno doba.
A vi, patinirani, zaboraviste kako izgleda biti klinac.

Šta je tu posebno zanimljivo? To što sam mu dala knjigu ili ...? Pa Džek mi je kolega i drug, iako sam ga banovala jedno ... sto puta.
Na prvoj strani knjige su upravo Blejkovi stihovi koje sam navela u postu.
Blejka - da se tako izrazim - odlično (pre)poznajem. Bio mi je ispitno pitanje, a i pre faksa mi je bio jedan od omiljenijih pesnika.

Žao mi je što ne znam reči tih pesama, ali se iskreno nadam u duhu današnje poučne konverzacije, fa ćeš biti ljubazan da nas naučiš pa da se pridružimo horskom izvođenju istih.
U ovako divnoj noći, baš bih želeo da čujem kako teletabisi zvuče....
Pa ovde bi moglo biti finih diskusija, kada bismo svi malo ukrotili svoj Ego.
Misim, kada već spominjemo Ego.

Inače, moj mlađi sin - sada brucoš na Kembridžu - patio je od preterane skromnosti.
Nije hteo da se "ističe" i "odskače".
A ja sam majka koja je ponosna na svoju decu, i često sam dolazila u situacije da moram da se obuzdam i ne pričam drugima o njihovim uspesima, jer sam primećivala da neki umeju i da pozelene. Čiji je tu Ego problematičan?

Ne znam ni ja, nego guglao Luisa i Džeja, kao reprezentativne predstavnike teletabisa nesputanih normama i punih životnog elana. Nego, ne odgovori mi ti kojim je to normama nesputana populacija romske, da ne kažem egipćanske, nacionalne manjine?