Ok. Još samo fali da daš zvaničnu i javnu dijagnozu, što je pretpostavljam u skladu sa profesijom?
Da objašnjavam svoj postupak nemam nameru. Vidim da je većina shvatila o čemu je reč.
Oni koji nisu, verovatno nemaju taj kapacitet.
Od onih od kojih sam očekivao, dobio sam razumevanje. Ovi drugi su samo pokazali koliko im je važno da ispoštuju osobu za koju su važili za prijatelje.
Nemam nameru da ti dajem ikakvu dijagnozu tvoga izkazivanja Izleta do cerke u skoli......nekoliko puta sam se ogradio od pisanja, sta je i koji su uzroci da si se ti izrazio na takav nacin, kako si se i izrazio.
Oni koji te razumeju jos od ranije, shvatili su to kao zezanje, ja sam dao neko svoje misljenje da nacin na koji si se izrazio a To smo videli kasnije, je bilo moguce izkazati na drugaciji nacin.......
Ono sto je zacudjujuce je bilo tvoja reakcija, koja sa Oratorikom u izrazima naseg podneblja,kao i nacina vrsiti Etiketiranja , nepoznatih, nije i ne bi trebalo da ti bude svakodnevni razgovor sa drugima. nadam se da ove moje reci ,nece i ne bi trebalo da sada izazove, Tvoju reakciju...
Analizirajuci , eto tvoj post ovoga momenta, pitam se Kako bi ti reagovao da dajes " dijagnozu" da drugi i nemaju kapaciteta , Da shvate o cemu je rec.
Da bi se moglo shvatiti o cemu je rec , bilo bi potrebno mnogo vise informacija, Da bi se Razumela problematika, i kazem ako je i ime, ali mislim da na nacin kako se odgovara ,je i mogucnost ne " spustanja lopte i Tenzije ,vec ka i reakcije ONIH drugih.
Agathica, me i veoma dobro zna, pa i nisam se mesao u njen posao ali da je Ona kao moderator u Startu, obrisala post u kome se kao nacin razgovora koristi i nudi jela sa divnoga prostora Srbije, kao i pominjenje po prvoj ili drugoj liniji Roda,
Ne bi bilo , ovo sto se i digodilo.
Jaka licnost ( obrazovanje i nema puno oko toga) bi i obratila paznju ,kako i na koji nacin odgovoriti ali, naglasavam opet ono Ali,Mi smo i najpametniji i naj jaci, i da Volimo i da se " Kurcimo"....posledice , vide se na svakom koraku.