Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
Opa! Ljubičica nam došla! Pa gdi si ti?
Već sam se zabrinuo....
Već sam se zabrinuo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opa! Ljubičica nam došla! Pa gdi si ti?
Već sam se zabrinuo....

Ja u radionici.. Uobičajeno... Što te nema?
I da: moraš da budeš spremna da te nazovu kokoškom ako budeš razgovarala samnom...![]()

) i one što bi da bude u društvu ali sama sebe obeležava i isteruje.A propo cigana: Luis pokoj mu duši, bio je ciganin.
Mrzi me da kucam, ali mogu večeras da ti napišem ko je sve ciganin a ne uklapa se u stereotip koji si opisao.
Možda sam i ja ciganin? Odakle znaš?
Mislim da jesi mizantrop. Ili si samo matori zlojeb kome niko nije po volji...
Tesko je to objasniti nekom ko nema dete. Ja se uvek setim svoje politike o deci I nacinu odgoja a sad cutim ko mutava,.Nema toga sta ne bih uradila za jedan osmeh [emoji4]
A rekoh več: dozvoljavam mogućnost da mrzim osobu ali nikako naciju.
Generalizovanje ad hoc vipe govori o tebi kao čoveku nego o predmetu tvoje mržnje.
Cigani su osećaji, puni elana i života, i žive nesputtani normama.
Možda ti smeta što ti, kao bivši organ, ne možeš da živiš tako?
Obično ljudi mrze one osobine koje i kod sebe prepoznaju.
Ne jažem da je to kod tebe slučaj, ali liči mi baš na to.
Niti svi cigani prose niti su svi neinteligentni razbijači stanova...
Svaka čast za renoviranje stans. Danas je to retko videti.
Imaš kola sa air begovima sa svih strana, imaš pare za renoviranje stana, bivši si odbornik....
I ti si našao da se prepireš i ubeđuješ sa prostim bravarom...
Ja nemam sredstava za sve to. Ako mi bude hladno, neću se libiti ni jedne sekunde da založim i nameštaj i parket da ugrejem decu.
Zašto bi me to činilo lošijim čovekom od tebe ili od cigana?
Ceo život je stvar kompromisa, ljudi u našim krajevima često iz najbolje namere sputavaju decu na svakom ćošku... ne možeš da voziš bicikl, pašćeš, nemoj da trčiš, spotaćićeš se, nemoj da skačeš, oznojićeš se, nemoj ovo, nemoj ono... motora se plaše najviše ljudi koji ih ne voze... oni koji ih voze znaju vrlo dobro da 90% problema nastaje zbog neprilagođene brzine i nemogućnosti pravovremenog reagovanja ako se nešto nepredviđeno desi u tim okolnostima. Stoga je rizik prilikom vožnje od 30-40km/h jako mali, verovatno ne veći nego kad dete pored tebe samo trčkara ulicom. Ako pogledaš vesti o stradalim motociklistima, u 19 od 20 slučajeva videćeš da je u pitanju bila neprilagođena brzina i rizični manevri, što naravno niko ne radi kad vozi decu.