Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zdravo draga, moj muž i ja komuniciramo na razne načine, šalje mi mailove sa smešnim stvarima...Eto, da ne ispadnem ja neka bela vrana koja je uvek pacifista, eno tamo ''kod vas''ratujem sa jednim od najvećih Trolova krste...

Zdravo :heart:

Ti ono nazivaš ratovanjem isuviše si ti fina za tako nešto :D
Šta tek onda ja za sebe da kažem :eek: kod mene uvek neke ofanzive :zcepanje:

Zdravo drustvo..
Moram da vam se pohvalim: Otisao sam na dodelu knjizica u skolu kod cerkice .
Uspeh nije toliko bitan, bitno je da je po nju dosao tata NA MOTORU, izvukao kacigu i jaknu iz kofera i pred svim drugaricama otisao sa cerkom, punim gasom.

Pozelenele su.

Nikad mi taj epitet nije bio jasan, a nije ni sada. Na nemačkom, izraz "schmecken" (sch je njihovo š) znači okusiti, saznati ukus, tako da bi taj izraz označavao "Dže ste okusivači" a ja ne znam šta bih liznuo da okusim...
E to nisam znala, na nemačkom znam da kažem - oberštrumfirer, halt, ausvajs, bite - danke, banditen i los, los...doduše i cimer fraj i šajze

Jok ja bogme, ja sam mediteranac -tip tajger in the duša. Više volim vručine nego zimu. Jedini benefit od hladnoće je da se meso zamrzne i pasulj ne prokisi. Šorts, pape, sunčane cvike, polugole žene oko mene. Roštilj, koktel i laganica muzikica. Vreli dani, još vrelije noći.
Kakva crna zima, pa eskimi se ne ljube, boje se da će im se labrnje zalepiti, nego trljaju nosine da ih malo zagreju, i to im je kao predigra. Ne znam kako se drndaju, gde da se skinu goli. Sumnjam i da imaju otvor u onom anoraku, jer je toliko debeo da bi im ćuna morala biti pola metra dužine i tek malo provirila van...

Jok ja bogme, ja sam mediteranac -tip tajger in the duša. Više volim vručine nego zimu. Jedini benefit od hladnoće je da se meso zamrzne i pasulj ne prokisi. Šorts, pape, sunčane cvike, polugole žene oko mene. Roštilj, koktel i laganica muzikica. Vreli dani, još vrelije noći.
Kakva crna zima, pa eskimi se ne ljube, boje se da će im se labrnje zalepiti, nego trljaju nosine da ih malo zagreju, i to im je kao predigra. Ne znam kako se drndaju, gde da se skinu goli. Sumnjam i da imaju otvor u onom anoraku, jer je toliko debeo da bi im ćuna morala biti pola metra dužine i tek malo provirila van...
Ali je zato običaj da svoju ženu ponude gostu, pa ako je on snalažljiv, možda i utrefi otvor...
Inače sam do prošlog leta +40c, obožavala toplotu a mrzela hladnoću....

Lako je nuditi sopstvenu ženu kada joj se sa evropskom ćunom ne može ništa! Mislim da ni veličina kuruznog NS hibrida koji ima aman ceo kilogram, ne bi mogla da probije. Još se ne kupaju, nego mažu ribljim uljem i lojem tuljana. Detektor na ćuni ni po mirisu ne bi našao gde da se lansira, lako bi mogao da se ispali naslepo i da detonira u uhu!

Poslednja izmena:
Lako je nuditi sopstvenu ženu kada joj se sa evropskom ćunom ne može ništa! Mislim da ni veličina kuruznok klipa, onaj NS hibrid koji ima aman ceo kilogram, ne bi mogao da probije. Još se ne kupaju, nego mažu ribljim uljem i lojem tuljana. Ne bi detektor na ćuni ni po mirisu našao gde da se lansira, lako bi bogao da detonira u uhu!
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:Mislim da je taj loj prilično destimulativan a tek riblje ulje....mada nisu ružan narod....oni su u stvari jedno od severnih indijanskih plemena - Inuiti, a ja volem Indijance.....

Ne, ovo je i tvoja kafana.... Što volim što ste mi došli, posebno Geometar, čiji šarm će sigurno brzo doći do izražaja.

Izgleda da neki nisu oduševljeni našim dolaskom...

Dže ste koke, evo inženjera.
Gde se dade ona elitna mehana, ovo mi sad liči na svratište poni ekspresa... ima l' nešto pametno cugnuti ili smo again osuđeni na domaću brljotinu? Ostaje da se vidi!

Ja lepo kaza, Beogradska kaldrma a dal znas kad je to bilo , eeeeejjjj, eto tu nam je i nasa dobra vestica iz moga kraja, koja ima godina :heart:a u prepisci ,kada se ona rodila, Ja vec jurio cure.....:whistling:

Pa sada Ti vidje.

I da se samo zna, ako znas TiBija, moga starog drugara i od njega sam stariji.:hahaha:

Ako ne verujes, pitaj ga i steta da ga nemaaaaaaaa, ovdjekana ;)

I sve je to bre od Beogradske kaldrme........ mislim godine.:gace::brus:

Znači da će odlučivati ...nijanse...jer sam i ja malo stariji od Tibija...:whistling:

да би били у складу са овим пдф-ом мислим да су амери ту нешто забадали нос само да ти напакосте, хаарп и те заје6анције.
треба видети са марсовцем да им поручи да се носе у три лепе...шетње:D

Kažu da su armeri rashodovali harpove kao zbog nekih slučajnih grešaka tu i tamo. A meni to nekako liči na ono da su napravili nešta naprednije od toga...Jbg. Ode i ja u teoriju zavera...No u svakom slučaju mogao bi marsi da im poruči da se nose u tri lepe...šetnje...:whistling:

Zdravo draga, moj muž i ja komuniciramo na razne načine, šalje mi mailove sa smešnim stvarima...Eto, da ne ispadnem ja neka bela vrana koja je uvek pacifista, eno tamo ''kod vas''ratujem sa jednim od najvećih Trolova krste...

Mislim da on nije tgrol u klasičnom smislu.Njemu je potreban bilo koji pa barem i virtuelni način da na svoje postojanje skrene pažnju. A željom i ostvarivanjem iste da vredja bilo koga samo iskazuje kompleksnu stranu svoje ličnosti. Nije mu lako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back