Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikad se ne zna možda i ti dobiješ tamo konkurenciju :zper:

Proveri kolike su mu uši, da venerijanke ne polude :mrgreen:

Cuj , de , da mu Ja proveravam njegove usi ( jel sam pravilno naglasio, jer bo ima i one male zivotinjice koje se isto tak nazivaju usi, kaj ne).:hahaha:

Tu, treba neka zemljanka da prvo isproba, i izmeri, pa nek se onda leeeeepo izjasni.....oko velicine....Usiju.:per:

ma standarno, samo vas gledim , majku vam vasu poljubim, sta sve ne radite po toj zemlji.....:)

ponekad zakacim i to dobro tamu neku M* kao i perlicu.....:per:

pa onda mi se javlja tu neka koja vedri i oblaci , da Ona mene samo gledi.:roll:

A meeeeeeni tako lepo.:whistling:

Neg , tekma samo sto nije pocela, Sta pijes uz......:pivce:

Hajde na po jedno pivo, ima kafana tu na Veneri, na po puta a bome ima i venerijanke, samo spremi svoje usi, mnogo vole da zavrcu...Hebiga ja sam naviko na to.....:brus::brus:

а зато некима тамо негде у земљи недођији у овом вирту много велике уши
не призивај М јербо ће доћи и довести још две јахачице апокалипсе само да нам загорчавају ове дане пред хармагедон:evil: па ће да виде да и од горег има горе:D
а за кога сад да навијам, па сви ми у трећем кругу изгубише, ала би ја био добар кладионичар, је6о ме осећај:rida:

а зато некима тамо негде у земљи недођији у овом вирту много велике уши
не призивај М јербо ће доћи и довести још две јахачице апокалипсе само да нам загорчавају ове дане пред хармагедон:evil: па ће да виде да и од горег има горе:D
а за кога сад да навијам, па сви ми у трећем кругу изгубише, ала би ја био добар кладионичар, је6о ме осећај:rida:

Evo Rusi vode , protiv Alzira, dobra je utakmica a i koreja-Belgija.

Korejanke su veoma dobre . za masazuuuuuuu

E ljudi, da tek vidite Brazilke a bez daha sam osta ,umalo i bez ociju, jer bo moja bivsa je htela da ih zatvoriiii, koje su crnkinje u Salvadoru......sa pravilnim crtama lica, usneeeeee, ociiiii, a crnnnnnno ko noooooc, bez mesecine :D

ја бих био задовољан и са оном једном челеанком а и џабе даје када чиле победи:D

E Ti bi, pa da li znas kad bi bre dosa na reeeeeeeeeeeeeeed, treba prvo tim , pa rezervni pa strucni stab , pa...umorih se bre pisanija.:rotf:

лактам се ја добро:hahaha: за таку плавушу вреди, али једна је ипак нај нај ех када би само хтела не би размишљао о тако далекој земљи (снова)

A ma nije Onaaaaa, vec lepote zemlje ,kao i obaleeeeeee.:think:

Ti bi onda pecaaaaaaa kao Panonski Mornar :gace::gace:
ах малрлен :zaljubljena:

их знаш какви су морнари, не виде ону ствар по лапо године па кад се искрцају у луку а све домаћице са осмехом на лицу "ију ево их иду пуни" :D

1:0 за наше и даље

за сада до тада, после иду кфалификације за европско па европско...
а јесам ли споменуо да је 1:0 за наше:hahaha:

Izgleda tu ni astal a ni pianino ne bi pomogao
2837091682.gif

Nisu sasvim al vecinom ovi nasi domaci momci su vise leteci [emoji4]

Misliš samo su preletači
icon_smile.gif

Agata toči gostima piće dok nisu krenule flaše da lete :D

Dobro veče svima ....

Veće Gogi...

- - - - - - - - - -

изгледа да је боље да склони инвентар или нас "дођоше" за сваки случај
ебига сада сам им и ја дошао и запишао територију а то изгледа нико не воле:D

Kako je ovo na neki svoj način...zanimljivo...:whistling:

па какав сам дочек имао као да ћу да им узмем нешто
можда финоћу:confused: :hahaha:

ма пуцај агата навикли смо ми да црнимо а и лето је баш ће лепо да нам стоји бојица

A ja ako treba da budem upucan...otići ću tamo na religiju...a blizu sam onoj granici preko koje može da bude...hebeno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back