Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jooooj Agata ne znam da li da se smejem ili da kao ostanem ozbiljna :D

Hajde društvo svi da malo prikočimo.
Došli smo ovde jer Agatu znamo a i nije nam namera niti da nešto oduzimamo (a i nema šta) niti da ratujemo (imamo za to već bojno polje).

ма то сам ја КЛИП-ан у точку :hahaha:
ал видиш да се ипак не зауставља

ех џеки спусти ми га само тако:D

Zavidan je moj krk-arsenal koji sada kupi prašinu, i prekaljen je u mnogim verbalnim terorima! Mnogi htedoše da mi šuknu i analno lobotomiraju, ali ja ostadoh na megdanu sam, prav i zdrav!
(ne računam masnice na prsima koje mi stvara jutarnji udar moje balističke rakete koja skače od siline, pa povremeno mažem Pavlovićevu da prođe)

Nikad nisam ni bila.....:zcepanje:

Znam, zato se ti i ja dobro slažemo
929452365.gif
3475455770.gif

ма брига те, најлепше разговарати сам са собом у соби, нико ти не смета и можеш се сконцентрисати на оно шта већ радиш или подеси уши, немој да чекаш да ти их нека дама заврће:hahaha:
поздрав, како је тамо горе- је6ига стандард

ma standarno, samo vas gledim , majku vam vasu poljubim, sta sve ne radite po toj zemlji.....:)

ponekad zakacim i to dobro tamu neku M* kao i perlicu.....:per:

pa onda mi se javlja tu neka koja vedri i oblaci , da Ona mene samo gledi.:roll:

A meeeeeeni tako lepo.:whistling:

Neg , tekma samo sto nije pocela, Sta pijes uz......:pivce:

Hajde na po jedno pivo, ima kafana tu na Veneri, na po puta a bome ima i venerijanke, samo spremi svoje usi, mnogo vole da zavrcu...Hebiga ja sam naviko na to.....:brus::brus:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back